1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
irealx
Am si eu o intrebare pentru cei care au scos banii de la eMAG luna aceasta. Cat la suta au fost taxele retinute?
Am inteles ca daca esti angajat nu mai trebuie sa platesti si contributia pentru pensie. In cazul asta de unde stiu cei de la eMAG daca sunt angajat sau nu?
Pei declari pe propia raspundere ca esti sau nu angajat, cei de la Conversion iau de bun ce declari tu si in cazul in care statul descopera ca ai facut declaratii mincinoase tu o sa fi tras la raspundere.
Si acum il invit pe "King" Dotcom sa explice el mai bine cum e cu declaratiile si impozitele ca ultima data cand am incercat sa ajut un coleg mi-a dat un negativ (aici) fara sa vina sa explice ce am spus eu gresit si eventual sa ofere o informatie care ar ajuta pe cineva.
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
irealx
Am si eu o intrebare pentru cei care au scos banii de la eMAG luna aceasta. Cat la suta au fost taxele retinute?
Am inteles ca daca esti angajat nu mai trebuie sa platesti si contributia pentru pensie. In cazul asta de unde stiu cei de la eMAG daca sunt angajat sau nu?
Cu privire la prima intrebare..
Extragerea am facut-o pe Persoana fizica neautorizata(varianta3) cu impozitul pe venit 16%. Pe langa cei 16% au fost retinuti de asemenea si CAS-ul si CASS-ul, adica inca 5,5 + 10,5.
Facand un calcul total, din suma avuta in profitshare mi s-au retinut la sursa taxe de 29,42%.
In concluzie...e momentul ideal sa testez alte platforme.