@Vali D, din experienta mea pe aceasta platforma tind sa cred ca NU fura, cel putin nu in mod direct. Totusi au unele probleme:
1. Unele comisioane nu se inregistreaza, caz testat de mine. Acum ceva timp, dupa o instalare de Windows (licentiat, cookies active etc.) si drivere, am facut imediat o comanda pentru un amic prin link-ul meu de afiliat, desi m-am asigurat ca e totul ok nu mi-a aparut nici pana in ziua de azi comisionul respectiv (aveam acces la Profitshare BETA si puteam verifica). Au fost raportate astfel de probleme si de alte persoane, deci nu a fost un caz izolat. SPER ca s-a rezolvat totusi problema in Profitshare 2.0
2. Se fura in showroom, angajatii anuleaza comanda facuta online si fac pe loc alta comanda ce nu mai este asociata cu link-ul de afiliat, cred ca au bonus la vanzari sau target lunar. Cazurile au fost prezentate pe diverse site-uri ([S]din pacate nu am salvat link-urile[/S] - update cu link: De ce ne lua) si, din cate tin minte, posibil si in acest topic. Pe aceeasi faza am luat prima teapa in 2Parale, din fericire il cunosteam pe cel care a facut comanda si m-am lamurit la momentul respectiv de "corectitudinea" advertiserului si i-am scos toate link-urile.
TOTUSI, cel putin pe nisa mea, eu sunt multumit cu rata de respingere (am avut luni fara nici o comanda respinsa).

, din fericire il cunosteam pe cel care a facut comanda si m-am lamurit la momentul respectiv de "corectitudinea" advertiserului si i-am scos toate link-urile.
Răspunde cu citat