Pagina 149 din 414 PrimulPrimul ... 4999139147148149150151159199249 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.481 la 1.490 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Mda, scenariile prezentate de tine nu sunt deloc atragatoare. Totusi in momentul in care nu o sa mai fie convenabil sa promovezi eMag vor cadea singuri in groapa pe care au inceput sa o sape deoarece site-urile afiliatilor pot fi mutate fara mare bataie de cap pe alta platforma.

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    PS. Daca tot vorbim de corectitudine vis-a-vis de link-urile din newsletter am o solutie pentru ei si anume sa nu comisioneze produsele promovate in ele. E simplu, nu e nevoie sa stearga atatea cookies-uri cu buretele
    Asta ar fi mult mult mai grav, eu as muta link-urile pe alta platforma in secunda 2.
    Ultima modificare făcută de LensFlare; 13th June 2013 la 14:15.

WWW este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Inca un scenariu mai rau: pui link spre eMAG, vizitatorul ajunge si imediat e intampinat de modalul de inscriere la newsletter prezent de cateva zile (foarte atractiv, castiga un iPhone 5, etc.) si cam gata distractia. Daca nu cumpara atunci sansele de comision au scazut foarte mult.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Chestia asta cu newsletter-ul ar trebui sa dispara daca vor ca afiliatii sa investeasca si altceva in afara de timp. Scenariul si mai "apocaliptic" este sa investesti sume de bani considerabile prin diverse metode de promovare (AdWords, Facebook Ads, etc.) atunci cand se apropie un eveniment precum e Black Friday si nu numai pentru ca sunt si alte luni in care se fac oferte bune, dar mai e si decembrie, in fine, si la final sa vezi ca ai investit 2.000 de euro si te-ai ales cu 1.000 pentru ca majoritatea au intrat si pe newsletter ca sa vada toate promotiile si apoi au decis sa cumpere.
    Deci, ca sa punctez ce as vrea eu sa se intample la Profitshare 2.0 ca sa ne atraga in continuare:

1. Sa nu mai apara asistentul online vizitatorilor care au venit prin link-urile de afiliere
    2. Sa nu se mai puna link-uri de afiliere in newsletter
    3. Afiliatii sa primeasca un comision de tip lead pentru vizitaorii ce se inscriu la newsletter

Propun ca cei care au si alte propuneri sa continue ori sa modifice lista, iar la final (pana in data de 30 iunie) sa o trimitem catre cei de la Profitshare 2.0 sa vedem ce spun si ei. Daca nu ne implicam si doar discutam nu cred ca se va rezolva nimic.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@Dragos Bunea, sunt total de acord cu lista aceea, dar dupa cum bine stim nu se vor lua in considerare parerile afiliatilor.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    42

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ati incercat sa-i rugati frumos sa nu mai puna linkuri de PS in NL? Eu cred ca ar merge. Si daca nu, ce sa faci, n-ai cum sa te superi cand iti fura niste comisioane... Pana la urma va fac o favoare ca va primesc in sistemul lor de afiliere.

La 2Parale veneau afiliatii numai cu jalba-n protap, la PS vad ca "aia e".

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

@tetele - nu discutam despre 2parale aici, lasa ca se stie ce-i si acolo. Nu stiu de unde vine chestia asta ca cei care lucreaza sau au lucrat la companii rivale sa incerce sa arunce cu noroi unii spre altii? E o practica des intalnita sau se intampla ocazional? Daca printr-o anume conjuctura ai ajunge sa lucrezi acum pentru Profitshare cum ar fi?
    Facand o parelela (poate nu e ok, dar na) si unii jucatori se dadeau mari dinamovisti pana sa ajunga la Steaua si invers.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Vorbim degeaba aici, oricum nu ne baga nimeni in seama si vor face numai cum vor ei. Va convine bine daca nu convine renuntati sau alegeti altceva. Eu de fiecare data cand am avut probleme si am dat mesaj la suport am primit numai raspunsuri pe langa subiect sau raspunsuri intr-un limbaj de lemn, aiurea, zici ca eram ultimul prost, nu au recunoscut niciodata ca au gresit ei sau ca a fost o problema de la ei. La ALTEX de cate ori am scris ceva am primit un raspuns clar fara abureli. M-am resemnat. Se intampla asa pentru ca deja sunt foarte cunoscuti au vanzari, le merge bine, de ce ar mai avea nevoie de noi? Ne mai pastreaza numai daca ne convine sa jucam cum vor ei.

Nu inteleg cum in anul 2013 un magazin de talia emag "ajuta" clientii cu acel asistent. Pai daca vrei sa inveti un utilizator incepator nu dai tu comanda in locul lui, cum il ajuti asa? Cei care nu se pricep sau cei care din lene vor alege mereu sa foloseasca acel asistent, iar de invatat oricum nu se vor invata, deci adio comision. Oricum asta e un pretext pentru ca ei sa mai poate evita niste plati catre afiliati.

Cand s-a bagat profitshare 2.0 beta le-am trimis feedback, am primit vreun raspuns? Bineinteles ca nu, cred ca formularul ala era pus la misto sa para ca parerea noastra conteaza. Asa ca degeaba ne dam noi cu capu aici pe forum pentru ca ei nu vor lua in considerare niciodata parerile noastre. Ne aburesc cu povesti frumoase pe blog insa in realitate nu vor sa auda parerea afiliatului. Am scris acum cateva pagini in urma ca ar fi ok pentru noi sa scoata acel asistent pentru traficul venit din afiliere, claudiu nici macar nu m-a auzit. Cand e vorba de bine imediat e aici sa tina partea sau sa laude insa cand vine cineva cu o propunere se pare ca nu mai stie sa raspunda.

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    20th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    38

Implicit

Ghid de supravietuire Emag Black Friday (recomandari pentru clienti, sursa: http://blog.emag.ro/wp-content/uploa...1/image003.jpg)

1. Fa-ti cont din timp...
    2. La ora 2 noaptea se trimite un newsletter cu promotiile de black friday... (bineinteles cu link afiliat, a.i. sa rescriem 90% din cookie)
    3. La 9 dimineatza, dupa ce ne-am asigurat ca toti au deschis email-ul si au dat click pe link-ul profitshare din newsletter dam drumul la reduceri pe site...

Inteligent...

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Adevarul este ca era mai cinstit fara link-urile alea in newsletter. Simpla lor prezenta demonstreaza ca exista un interes si o activitate de reducere a cheltuielilor cu marketingul afiliat.
    Acele link-uri din newsletter genereaza niste comisioane. Acele comisioane apartin unui cont de afiliat si vor fi incasate teoretic de eMag. Deci eMag s-a inscris in propria platforma de marketing afiliat...
    Daca acel newsletter este instrumentul care vinde produsul, atunci clientul ce mai cauta la mine pe site? Daca n-a fost la mine pe site ce rost mai are link-ul din newsletter?
    Acum, sa fim cinstiti, poate deveni cea mai profitabila metoda de promovare si marketing daca gasesti metodele prin care sa anulezi cat mai multe cookie-uri. Strategia fiind deja pusa la punct, probabil si celelalte magazine vor urma exemplul.
    Ce-ati zice ca toti advertizerii sa-si faca si ei cont pe 2parale sau, de ce nu, pe profitshare2? Ar fi corect, nu?

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

@tetele pana la Profitshare 2.0 a fost totul ok, pe urma s-a cam stricat treaba si afiliatii au inceput sa piarda sume importante prin fel si fel de metode... Pentru mine luna trecuta a fost una prosta, luna curenta se anunta si mai proasta iar daca prima luna in Profitshare 2.0 o sa fie la fel de proasta si nu se face vreo schimbare in bine (punctele enumerate mai sus de Dragos) probabil voi renunta la promovarea exclusiva a produselor lor si voi duce link-uri (conform TOS-ului) si catre magazinele concurente. Trebuie sa acopar cumva gaura din buget.

P.S. Nu stiu cat de "nefolosit" e acel asistent, dar de cand a aparut au scazut considerabil comenzile prin link-urile mele de afiliat.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19