Pagina 198 din 414 PrimulPrimul ... 98148188196197198199200208248298 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.971 la 1.980 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

Implicit

Ma incearca dezamagirea! De fapt e putin spus... Nici macar o amarata de comanda de cand am trecut in 2.0. Puzderie de click-uri, dar asta nu-mi ajuta la nimic... Pentru prima data am performanta mai buna pe AdSense ...
    Matematica e simpla:
    "Daca la 1000 de click-uri am 0 comenzi, de cate click-uri am nevoie pentru o singura comanda?"
    Tinde spre infinit, nu? Asta daca nu s-a inventat intre timp impartirea la 0...
    Eficienta ZERO!
    Stie cineva ce trebuie aprobat pentru retelele de socializare, spre exemplu pentru FB? Apare butonul "Adauga mediu de promovare", dar ce trebuie adaugat? Pagina, profilul de facebook, pofilurile tuturor prietenilor care shareaza, ce anume, ca nu inteleg...?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Cand ai fost in america ultima data? Cand ti-ai comandat ultima data un max de apa (sau o lada de bere), si a venit cu un curier?
    Am vorbit de curand cu un curier si mi+a spus ca sunt clienti ce comanda apa prin curier, si ca are de livrat in jur de 3 comenzi cu baxuri de apa zilnic (fara alt ceva in colet) in general la firme. El nu intelegea de ce ar comanda cineva un bax de apa cand transportul costa mai mult decat coletul
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Am un site pe roviniete si nu am decat o singura comanda de cand am trecut la profitshare 2, o sa trec din nou link-ul pe 2parale.ro astazi sa vad cate conversii se fac si anunt
    Daca diferenta este mare inseamna ca cei de la profitshare fac magarii mari, nu pot sa cred ca cei de la emag au rata de conversie atat de slaba
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Daca vrei sa faci un test fa-l pe 1 saptamana sau mai mult. Oricum scala din 2p converteste mult mai bine ca emag si au o rata de aprobare mult mai mare. Pacat ca au scazut atat de mult perioada de recurenta (eu inca iau comisioane de prin ianuarie de la ei).

Sunt curios cum se descurca cei care ii promoveaza prin adwords. Cred ca ei ar putea trage cele mai bune concluzii despre "cum era" si "cum e" acum.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

La voi se aproba comisioanele mai greu?

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    28

Implicit

Da, ca nu prea sunt comisioane de aprobat

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de BlogDeProst Vezi Post
    eMag NU are cel mai mic pret de pe piata la asigurarile RCA.
    Acum poate nu, nu ma mai intereseaza nisa (nu mai am la zi datele), dar iti garantez ca au avut foarte mult timp cel mai mic pret. Aveau 10% sau 5%, oricum era cel mai bun pret, pe polite reale, nu fake. Iar ce vindea emag prin afiliere (6%), era pierdere. (10%+6%+costuri cs+expediere+...)

Preturile la rca sunt identice, se obtin prin webservice. Reducerea (%) o da brokerul, dupa cum are strategia. 10% este enorm, iar emag a avut multe luni 10%. Comisionul se scade din pretul politei (identic pe orice site), adica este pierdere pt broker.

Unii vad ca ofera 5% doar la anumiti asiguratori (cei cu % mari, adica aia mai naspa), deci nu se compara cu emag care oferea la orice asigurator.
    Ultima modificare făcută de Tom; 8th July 2013 la 16:12.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

tibi78 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st June 2013
    Posturi
    93
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de irealx Vezi Post
    Da, ca nu prea sunt comisioane de aprobat

Oooo păi sunt aspru din cale afară! Am 3 vânzări luna asta! Bine că două comisioane îmi asigură o shaorma (cu de toate) , iar celălalt comision este de sămânță, să nu uit vremurile bune.
    Eram obișnuit și mulțumit cu "apa rece". Pe când să descopăr "apa caldă"... a venit SECETA!

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Cand ai fost in america ultima data? Cand ti-ai comandat ultima data un max de apa (sau o lada de bere), si a venit cu un curier?

Cum vezi tu livrarea in "timp relativ scurt" de la Mega image? Fiecare magazin are cateva masini de livrare? Erp-ul lor e conectat intre toate magazinele, cu erp emag si marketplace, tu comanzii 2 sticle de cola, 1 utie de bomboane, 1 lada de bere, 1kg de carne tocata si niste seminte, un nene preia comanda automat, la cel mai apropriat magazin, il cheama pe sofer, si ii da comanda ta, mai putin cutia de bomboane (nu e in stock) si soferul pleaca spre tine? Tu fiind langa bucuresti? Cum vezi tu functionalitatea?

Corect, amazon nu vinde "food" in conceptie generala. Vinde prostiile. Romanul de unde isi ia food? Cumpara de la emag (comanda de mai sus) si dupa se urca in masina si se duce sa-si ia carne, varza, fructe, niste mici, etc de la supermarket?

Sa facem o lista de cumparaturi:

1. sac de dero X de 11 kg
    2. un (2-3) bax de apa X de 10 kg
    3. un bax de bere (6 sticle) de 1 kg
    4. 3 verze + 2 pepeni de 5 kg
    5. 1 sac boabe caini de 10 kg
    6. 2 kg carne
    7. 1 kg mere + 1 kg banane+ 1 kg rosii+ 1 kg...

Intelegi ideea, sau vrei sa vorbim de cipsuri online?

Vezi ca faci o confuzie mare intre marketplace si afiliere.

Aia cu "acum incepe expansiunea" este valabila doar pentru proprietari. Este criza, din ce in ce mai adanca, proprietarii migreaza spre online, din NECESITATE. Clientii sunt aceeasi, sau crezi si tu ca dotcom, ca pana acum au hibernat?

Orice magazin se poate extinde online, doar ca fiecare tip de magazin are strategia lui. Online este o strategie mult mai ieftina in comparatie cu offline, doar ca NU ieftina, cum cred multi. Ai nevoie de buget, si rabdare. Intamplator eu ma lovesc de foarte multi proprietari zilnic, pentru ca asta fac ca business.

Nu sunt negativist deloc, sunt un pic mai realist. Traiesc din online, "fac" online zi de zi, deci imi doresc o piata dezvoltata si de calitate. Cred doar ca unele "strategii" sunt inteles gresit si altele aplicate gresit in piata de la noi. Sunt adeptul copiatului la "ce merge" si mai putin a testelor.

Romania este o tara de test, si o tara cu mult in urma dpdv dezvoltare online fata de alte tari. Ca piata online este in crestere, este o "pleasca", clientii sunt aceeasi, doar proprietarii de afaceri online sunt in crestere, si asta din motive "fortate de criza", nu datorita unor strategii de marketing, sau proiecte pe termen lung.

Iti dau un ex simplu. In Ungaria, populatie 9 milioane, brokerul care vinde asigurari prin emag, vinde 1 mil asigurari pe an (singur). In Romania, populatie dubla, vinde (cu tot cu emag) maxim 100 k(la cel mai mic pret de pe piata). Deci?

Un supermarket are produse proaspete pentru ca vrea sa acopere o gama cat mai larga de produse sub conceptia de produse bune si ieftine, in realitate sunt produse ieftine. Un om normal se duce si cumpara produsele proaspete din magazine dedicate - carne de la macelarie, branzeturi si lactate de la magazine specializate iar legumele si fructele la fel -. Restul produselor le cumpara de la orice magazin pentru ca in mare sunt toate la fel. Daca unul din agazmine imi pune la dispozitie o metoda de a cumpara acele produse online cu livrare acasa la un pret decent as apela la el indiferent ca se promoveaza prin emag sau sistem propriu, o fac si acum cand sunt mai scumpe si cu siguranta o voi face si cand se vor ieftini.
    Pe langa asta, sunt multe alte metode si situatii prin care produse alimentare se pot cumpara online - institutii, firme... -. Am o cunostinta care are una din cea mai veche firma de livrare acasa din Bucuresti si ii merge bine in conditiile in care cumpara produsele din Selgros.
    Iar livrarea nu se face pe tot parcursul zilei, afara se face de obicei intre anumite ore, la noi ii spui intre ce ore vrei sa vina.

Si nu fac confuzie intre marketplace si afiliere. Erau doua raspunsuri / fraze separate, unul pentru postul in care ai vorbit de Mega Image si al doilea pentru postul cu "patronii".
    Iar acei patroni nu intra in online doar pentru ca sunt nevoiti ci si pentru ca se extinde piata si se dezvolta un trend. Asa a fost peste tot.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Pe ce site-uri mai fac romanii afiliere si rankeaza bine - astazi va prezint ign.com vs profitshare:

ign.com/blogs/review/2013/07/06/pret-tableta-toshiba-excite-pure-at10-a-104-preview/

Desigur, copy-paste de pe pagina eMAG, in traducere libera incalca TOS-ul! S-a apucat recent de treaba (link: people.ign.com/review) si are doar cateva articole, ma intreb cine i-a aprobat site-ul . @Claudiu Farcas ai legatura.
    Ultima modificare făcută de LensFlare; 8th July 2013 la 17:54.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19