Haideti sa nu dam cu pietre si sa nu facem acuzatii bazate pe supozitii.
Personal am semnalat catre ProfitShare posibilitatea existentei unei astfel de probleme si mi s-a raspuns, oferindu-mi-se posibilitatea de a face o comanda de test.
Nu am facut-o pentru ca am vrut sa studiez indeaproape fenomenul si sa fac acea comanda exact in coditiile in care erau probleme.
Daca aveau ceva de ascuns cu intentie nu-mi ofereau acesta posibilitate.
Iata ca problema a fost descoperita, erorile au fost corectate, toata lumea va fi multumita, de ce sa dam acum cu pietre?
Daca va amintiti, cam in aceeasi perioada v-am invitat pe toti intr-o initiativa comuna pentru problema link-urilor din newsletter. Cine a raspuns? Nimeni!
Problemele s-au rezolvat in timp, dar daca am fi fost uniti si am fi deschis un canal de comunicare civilizata totul ar fi decurs mai repede.
Sunt multe de corectat in continuare in ProfitShare, dar nu in felul asta, cu supozitii si acuzatii nefondate. Trebuie sa aratam ca suntem mai mult decat o gloata condusa de interese. Sunt atatia oameni inteligenti pe forumul asta, dar cand vine vorba de bani parca isi pierd toti mintile!
Imi cer scuze pentru limbaj, dar situatia asta trebuie sa inceteze pentru binele tuturor!
Sunt adeptul comunicarii directe, rationale, civilizate.
Si sa trec la lucrurile serioase
Astazi am primit primul newsletter fara link-uri de afiliat.
E de bine!
PS Va felicit pe cei care aveti zilnic comisioane, eu inca "dau dupa ele"![]()

Răspunde cu citat