Radem glumim, dar mi-au intrat vreo 10 comisoane zilele astea. Se vede ca n-a mai trimis emag newsletter de vreo 2 zile
Versiune printabilă
Radem glumim, dar mi-au intrat vreo 10 comisoane zilele astea. Se vede ca n-a mai trimis emag newsletter de vreo 2 zile
De ieri pana azi mi-au aparut in cont cateva zeci de comisioane, unele aprobate deja, altele in asteptare si altele respinse, e vorba de o suma maricica, e de bine, zic sa mai vina cateva ca nu strica :D
ProfitShare 2.0 Evaziune si Pacalirea Afiliatilor - Programe PC NeTCitat:
Marius Pahomi 16/08/2013 at 5:27 pm
Salut, asa cum am spus, de miercuri seara toate comisioanele inregistrate de platforma sunt disponibile in conturile afiliatilor. Mi-ar placea ca toate sesizarile de la afiliati sa fie atat de detaliate! Iti multumesc din nou pentru demonstratia de mai sus, ne-a ajutat sa intelegem concret care era problema si sa o remediem rapid.
cam asta a fost .
Haideti sa nu dam cu pietre si sa nu facem acuzatii bazate pe supozitii.
Personal am semnalat catre ProfitShare posibilitatea existentei unei astfel de probleme si mi s-a raspuns, oferindu-mi-se posibilitatea de a face o comanda de test.
Nu am facut-o pentru ca am vrut sa studiez indeaproape fenomenul si sa fac acea comanda exact in coditiile in care erau probleme.
Daca aveau ceva de ascuns cu intentie nu-mi ofereau acesta posibilitate.
Iata ca problema a fost descoperita, erorile au fost corectate, toata lumea va fi multumita, de ce sa dam acum cu pietre?
Daca va amintiti, cam in aceeasi perioada v-am invitat pe toti intr-o initiativa comuna pentru problema link-urilor din newsletter. Cine a raspuns? Nimeni!
Problemele s-au rezolvat in timp, dar daca am fi fost uniti si am fi deschis un canal de comunicare civilizata totul ar fi decurs mai repede.
Sunt multe de corectat in continuare in ProfitShare, dar nu in felul asta, cu supozitii si acuzatii nefondate. Trebuie sa aratam ca suntem mai mult decat o gloata condusa de interese. Sunt atatia oameni inteligenti pe forumul asta, dar cand vine vorba de bani parca isi pierd toti mintile!
Imi cer scuze pentru limbaj, dar situatia asta trebuie sa inceteze pentru binele tuturor!
Sunt adeptul comunicarii directe, rationale, civilizate.
Si sa trec la lucrurile serioase :)
Astazi am primit primul newsletter fara link-uri de afiliat.
E de bine!
PS Va felicit pe cei care aveti zilnic comisioane, eu inca "dau dupa ele" :(
Ce supozitii si acuzatii nefondate? Nu reusesc sa te urmaresc...
De vreo 3 zile am primit cateva comisioane maricele, asta dupa ce luna trecuta a fost cea mai proasta.
Am facut un test cu facebook si imi apar majoritatea click-urilor cu instrument "Produs indisponibil" tot iese mai putine decat cu sistemul meu de monitorizare, probabil e vorba de cele ce nu apar cu refer
Am facut un test . Am creat un instrument cu un nume nou si unic sa pot verifica clickuri ...Am trecut linkul de profitshare prin href.li: hide your referrer si nu se inregistreaza clickurile. Clickurile directe pe linkul PS (netrecute prin href.li)apar instant ...Deci clar se pierd comisioane , este imposibil ca browserul sa trimita refererul pentru fiecare click si aici se pierd comisioanele
Nu avem nicio certitudine ca persoana care a lasat comentariile pe acel blog e Marius Pahomi.
In fine, singura certitudine pe care o avem e ca link-urile din newsletter, slideshow si bannerele de pe site-ul eMAG inca mai sunt trecute prin ProfitSare.
LE: Mie nu mi-au aparut comisioanele lipsa. Oricum mi-e POHUI, cum se zice pe la noi.
@avram, din ce motive sau in ce conditii browser-ul nu trimite referrer-ul?