Care este oare rolul acelui raport zilnic daca arata doar comisioanele inregistrate si cele aprobate? :rolleyes:
Versiune printabilă
Care este oare rolul acelui raport zilnic daca arata doar comisioanele inregistrate si cele aprobate? :rolleyes:
Pe bune daca vad vreun rost pentru regula asta. Poate nu stiu sa sterg cookie-uri - ce fac, caut un alt PC? Daca vreau neaparat sa iau comisionul pot sa dau comanda pe numele mamei, bunicii, medicului de familie etc. Chiar am si incalcat regula asta, fara sa imi dau seama, la vreo doua comenzi. Ma propun pentru suspendarea contului de PS :).
Numai la mine se intampla sa intarzie cu plata? Am uploadat toate actele necesare inainte de 22 martie, am primit confirmarea cum ca totul e ok si plata se va face intre 25 martie si 5 aprilie, parca... azi deja e 4 si n-au ajuns banii. Ma indoesc ca vor ajunge maine :|
Eu verific, de obicei, tranzactiile dupa ora 12-13. E cam devreme pentru operatiuni bancare. Cred ca sunt sanse sa ai o surpriza pe la pranz.
@tymbark, banii intra in cont de obicei pe 5 sau 6 ale lunii, depinde de banca unde ai contul.
Aaaa... Merci. No, pai atunci sa zica "plata va fi efectuata pe 5-6 aprilie", nu sa puna ditamai intervalul de 10 zile aiurea
Intreaba-i! Mie mi-au raspuns la intrebarea asta cu trei ani in urma, nu mai am curiozitati. Am incercat sa explic dar nu e treaba mea sa dau explicatii.
Nu esti singurul dar, daca asta vrei, propune-te...
Doar de doua ori nu s-au incadrat in acel interval. In Decembrie platile s-au facut pe 24 ( si n-au existat plangeri :) ) iar in Februarie au fost facute pe 6. N-au fost probleme cu platile pana acum, sa o tina tot asa!
Pana la urma au efectuat plata vineri pe la pranz, dar am avut noroc si-au intrat banii tot vineri. Merci de raspunsuri
Ati avut comisioane aprobate/respinse in ultimele zile? La mine cred ca sunt vreo cinci zile de cand nu s-a mai schimbat nimic.