Dap, am observat si eu ca a stagnat procesarea o perioada, dar azi am avut 2-3 comisioane procesate, cred ca isi revine.
Versiune printabilă
Dap, am observat si eu ca a stagnat procesarea o perioada, dar azi am avut 2-3 comisioane procesate, cred ca isi revine.
Ce face www.pricy.ro e ok, dpdv al profitshare?
asta daca se uita cineva de la ei pe aici....
Ma refer in principal la extensia de chrome.
@Cartus, link-urile catre eMag de pe site (din ce vad) nu sunt trecute prin Profitshare.
incearca extensia de chrome si o sa ai o surpriza: profitshare, 2 parale, comparator de preturi, tot tacamul.
Problema e chiar mai grava, sunt multe site-uri ce incalca termenii si conditiile eMAG-ului, dar nu a mai "umblat" nimeni la ele si asta i-a incurajat sa faca "aplicatii" gen.
Eh, voi va plangeti de cateva zile? Eu am in asteptare din februarie si martie cateva... :) Probabil e o perioada mai incarcata pentru angajati, pana acum nu au fost probleme cu procesarea si nu cred ca dureaza prea mult, probabil pana pe 22 se proceseaza mare parte din acestea.
Se rezolva zilele acestea. A aparut o problema si s-au procesat din cate se pare doar comisioanele facute la comenzile platite cu cardul. Problema a fost ca nimeni nu a trimis nici un mail la support sa anunte problema. Ieri au aflat si au dat mai departe. In cateva zile ar trebui sa revina totul la normal.