Ceau,
Ceva plati finalizate si banii in cont in aceasta luna? Nu de alta, dar la mine tot in procesare e, si e deja data de 05.06.2014.
Multumesc
Versiune printabilă
Ceau,
Ceva plati finalizate si banii in cont in aceasta luna? Nu de alta, dar la mine tot in procesare e, si e deja data de 05.06.2014.
Multumesc
La mine s-au retras banii din Profitshare, maine ii gasesc in cont. :)
Pe ziua de astazi platforma mi-a inregistrat mai putine click-uri decat am furnizat pana la ora asta. Diferenta de vreo 30%.
De obicei inregistra mai multe fata de ce contorizam eu (doar de pe site-uri), cu foarte putin.
Ati observat ceva asemanator?
Are cineva idee daca cei de la profitshare au un numar de telefon, ca pe site nu am gasit ... am incercat pe supportul gen support ticket insa m-am lovit de un operator care imi trimite acelasi raspuns fara sa citeasca ceea ce ii scriu eu crezand, desigur, ca are de-a face cu un tamp:D
Cere sa te redirectioneze catre alt operator sau sa te sune ei... din cate stiu nu au nr. de telefon (public).
Vezi datele de contact pe http://www.conversion.ro/
La telefon mai mult ca sigur nu o sa iti rezolve problemele si nici nu stiu daca vei afla un numar de telefon pe cale oficiala. Incearca sa trimiti mail la o persoana anume de la Profitshare, respectiv Conversion, ai mai multi sorti de izbanda.
Ok Dragos, multumesc, asa am sa fac!