Eu am comandat prin linkul meu si nu au fost probleme. Nu vad de ce ar fi, deoarece tot client sunt. Si am rulat sume destul de mari cumparand prin linkul meu.
Eu am comandat prin linkul meu si nu au fost probleme. Nu vad de ce ar fi, deoarece tot client sunt. Si am rulat sume destul de mari cumparand prin linkul meu.
Nimic.
Ai comandat de la Sportisima? La alte magazine nici eu nu am intampinat probleme cu inregistrarea comisionelor si dupa cum spui si tu, nu inteleg ce problema ar fi daca imi comand un produs prin linkul meu.
Sunt anumite magazine care interzic acest lucru, ca de exemplu eMAG:
6. Alte conditii
Afiliatul nu are voie:
sa faca comenzi prin reclamele afisate in website-urile proprii, obtinand astfel comision pentru aceste comenzi;
sa ofere direct sau indirect altei persoane sau entitate beneficii pentru folosirea instrumentelor de promovare de pe website-urile Afiliatului (plata unei sume de bani, garantia oferirii unui discount pe website-ul eMAG.ro);
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Eu am comandat, printre altele, pe Emag. La sportisima nu. Dar ce domnule, banii mei nu merg?
Nimic.
Banii tai merg, dar marketingul afiliat este incompatibil cu ceea ce spui tu.
Gandeste-te ca fiecare client inainte de a face o comanda mare ar fi tentat sa se inscrie in sistemul de afiliere pentru a profita de comisionul propriei comenzi. Nu ar fi asta sfarsitul marketingului afiliat?
Eee nici asa ! Pentru a face milionul ala trebuie sa rulezi niste bani, nu s-ar ajunge aici. Marketingul ar merge deoarece sunt vanzari. Cu ce am gresit cand pe sotie am sfatuit-o sa isi ia laptop de pe un site de-al meu ? Consumator sunt si eu si ea. Cred ca o sa ma autodenunt.
PS. SI mama nu a cumparat de la tn ?
Nimic.
Daca o dam in caterinca ne indepartam de subiect.
Promovarea nu se face numai pe site-uri aprobate, se face si in paginile FB. Si oricum, nu ma referam la mama ta, nu mi-as fi permis.
Marketingul merge atata timp cat advertiserii vand si afiliatii castiga.
In majoritatea cazurilor, consider costurile necesare intretinerii unui site (si aici ma refer la domeniu, gazduire, articole, timpul pierdut pentru administrare, etc.) a fi mult mai ridicate decat comisioanele pe care le incasezi pentru comenzile proprii. Refuz sa cred ca cineva isi deschide un site doar pentru a beneficia de cateva comisioane ale propriilor comenzi.
Incasarea comisioanelor pentru propriile comenzi nu reprezinta sfarsitul marketingului afiliat. Costul promovarii (implicit comisioanele) prin acest sistem este mic pentru advertiseri, comparativ cu cat ar plati pe alte canale pentru a beneficia de asemenea expunere.
Ar trebui facut un sondaj pe acest forum la care sa raspundem cinstit la intrebarea: "Inainte de a comanda un produs pentru consumul propriu, ati accesat un link afiliat de pe site-urile pe care le administrati, in vederea obtinerii comisionului?".
Davio, discutam de principii. Cand nu e voie, nu e voie si gata!
Punctul 6 din termeni si conditii difera de la un advertiser la altul. Ca afiliat este datoria mea sa respect conditiile impuse de advertiserii pe care ii promovez.
In urma cu trei ani m-am impiedicat si eu de aceasta interdictie considerand-o nefireasca dar cu timpul mi-am dat seama ca isi are rostul ei, mai ales pentru magazinele la care media comisioanelor este mare.
Cred ca n-are rost sa ne impiedicam de chestia asta.
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)