Ce ziceai aici? Bani online 2014-2017![]()
Ce ziceai aici? Bani online 2014-2017![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Imi sustin in continuare parerea. Piata va creste indiferent de ce se va intampla cu Profitshare 2.0, important e ca exista alternative, iar concurenta e benefica in orice domeniu.
Am o banuiala ca dupa ce se vor linisti apele si toti afiliatii vor trece in Profitshare 2.0, iar cei de la Conversion vor vedea (daca tot strigatul de lupta de aici se va concretiza) ca unii afiliati vor renuna cel putin partial la promovarea eMAG-ului e foarte probabil ca lucrurile sa se schimbe in mai bine. Insa, daca toti cei nemultumiti vor continua sa promoveze intens inseamna ca sunt multumiti si lucrurile vor ramane ca si acum.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Atata timp cat exista Altex, 2Parale, Piata Digitala si mai nou Okazii (care tot nu-si iau inima indinti sa lanseze generatorul de link-uri), consider ca sunt alternative. Fiecare dintre ele au minusuri si plusuri, acum depinde si de noi ce alegem. Sa nu uitam ca in urma cu 2-3 ani exista doar Profitshare si 2Parale care erau la inceput de drum.
Consider in continuare ca cei de la Conversion isi vor schimba parerea si pana la sfarsitul anului vom vedea ceva schimbari in bine si in avantajul afiliatilor.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Si cine trebuie sa le scoata din sistem?
Si vechi mai multe.
Ce-mi pare rau este faptul ca si eu intr-o vreme stateam bine in serp . Atunci n-am stiut sa profit si acum se pare ca e mai greu...
O intrebare, daca stie cineva: este public numarul de afiliati inscrisi in PS ?
Ultima modificare făcută de Mishu; 18th June 2013 la 19:42. Motiv: corecturi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)