Pe TV a inceput reclama la eMag de cateva zile..acum vad ca si online masiv.. am vazut acum prima pagina la hotnews.ro, poate o mai fi si pe altele... lupta pentru comisioane va fi grea.
Pe TV a inceput reclama la eMag de cateva zile..acum vad ca si online masiv.. am vazut acum prima pagina la hotnews.ro, poate o mai fi si pe altele... lupta pentru comisioane va fi grea.
Pe Capital am vazut la Flanco care indeamna lumea in magazine pe 22, 23 si 24...
Claudiu...ceva super tare ar fi ca eMag sa dea 2% comision![]()
@mike07 ... bine ca e si 1% ... las'asha
@Claudiu ... am vazut ... 5 x 2000 de lei bonus Black Friday de la eMAG ... multa bafta tuturor ... e cam greu sa fi intre primii 5![]()
Dar nu imposibil, sa nu uitam ca toate produsele vor fi comisionate cu 1%, deci cu cat vinzi produse de valoare mai mare cu atat mai mult iti cresc sansele la unul din bonusuri si cum nu se stie niciodata ce noroc da peste tine si prinzi o vanzare de cateva zeci de mii de lei sau poate mai multe, zic sa nu ne dam batuti.e cam greu sa fi intre primii 5
Succes tuturor, dar putin mai mult mie![]()
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Stiu ca anul trecut scria Razvan Garmacea despre faptul ca eMAG a rescris codul de afilere Profitshare prin newsletterele proprii.
Banuiesc ca anul aceste de Black Friday nu se va intampla la fel, mai ales ca acum Profitshare si eMAG sunt 2 entitati diferite.
Articolul lui Razvan aici: Emag rescrie codul de afilere Profitshare prin newsletterele lor | Razvan Girmacea
Apropo de newsletter a observat cineva ca dupa ce au scos linkurile de afiliere din ele au inceput sa trimita mai putine?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)