Noutati de la Emag...
Ce categorii de produse se vor gsi în oferta eMAG din acest an | Ziarul Financiar
Noutati de la Emag...
Ce categorii de produse se vor gsi în oferta eMAG din acest an | Ziarul Financiar
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
2Parale și Profitshare se luptă și în Bulgaria » nwradu blogMarius Pahomi
Cerere de inregistare marca depusa in Bulgaria de 2Parale. Disperarea nu cunoaste limite![]()
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Pot folosi acelasi slider de produse pe mai multe site-uri aprobate?
Sau trebuie creat cate un slider pentru fiecare site in parte? Ar fi o pierdere mare de timp daca ai multe site-uri asemanatoare!
Au terminat cu Romania? Mai e destul de lucru aici!2Parale și Profitshare se luptă și în Bulgaria » nwradu blog
@Mihai_Is
Un slider, la fel ca orice instrument de tip widget/banner, functioneaza doar pe site-ul cu care este acesta asociat.
Am un blog si vreau sa pun banner profit shere - am vreo perioada minima in care sunt obligat sa tin bannerul? Sau pot sa-l scot cand vreau?
Exista vreo posibilitate sa pot vedea link-urile care nu mai sunt valabile in ProfitShare?
Sau cel putin sa primesc o notificare, gen 2Parale?
In 2parale comisionul de la B-mall este cu tot cu Tva, in profitshare comisionul se calculeaza dupa ce se scade tva-ul. Ambele retele au acelasi comision de 8% . Care sa fie explicatia?
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Cu "integrarea" nu stiu unde este gresit.
Magazinul Mycloset cu aceiasi structura, plateste in 2p comision de 8% cu tot cu tva...la fel ca si B-mall. Cand s-a descoperit ca nu erau platitori de tva, au achitat diferentele din urma...asta anul trecut.
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)