Consider ca acum e cel mai bun moment sa incepi promovarea prin Profitshare (ma rog, sa te implici mai mult) avand in vedere evolutiile din zona de marketing afiliat din .ro (cercetati un pic mai atent implicatii pe site-urile mediafax :P). Plus ca am creat conditii propice pe partea de venituri care sa merite sa vii la noi si sa justifice efortul de eventuale modificari link-uri sau sa justifice efortul de a fi activ in mai multe retele pe aceeasi verticala.
Schimbarile care au avut loc recent prin alte zone eu ca afiliat le-as lua un pic cu precautie si ma refer la intrarea Mediafax in actionariatul unei retele de marketing afiliat. Poate te-ai uitat si tu pe site-urile de femei din reteaua Mediafax si iti dai seama ca nu prea ai cum sa lupti cu ei: nu ai cum sa ai resursele si informatiile la care ei au acces si sa te lupti pe aceiasi vizitatori.
Gandeste-te acum la reach-ul pe care il au doar acestia in tot portofoliul: 14,300,000 vizitatori online pe luna (vizitatori unici - SATI, medie lunara 2012)
(sursa) si ce va insemna recurenta cookie-urilor cand lupti cu un publisher absolut gigantic.
Desigur, miscarea e de un PR fantastic cand vine vorba de a-ti prezenta platforma unor advertiseri noi insa nu stiu daca afiliatii de aici sunt in avantaj sau in dezvantaj. Stiti ca anul trecut a fost o intreaga discutie legata de abordarea bf.stirileprotv.ro, ganditi-va ca acum poate fi muuult mai mult de atat.
Uite in PrintScreen, cam unde crezi ca duc link-urile alea?
Ataşament 2844
Absolut, acest lucru s-a anuntat dar imi pare ca nu a fost inteles suficient de bine de cei care au construit practic succesul afilierii din Romania - afiliatii.