Fiind afiliat, cred ca ar fi mai util ca profitshare home sa afiseza totalul comisioanelor aprobate :) si nu al vanzarilor generate.
Versiune printabilă
Fiind afiliat, cred ca ar fi mai util ca profitshare home sa afiseza totalul comisioanelor aprobate :) si nu al vanzarilor generate.
profitshare e picat?
Nu :)
Am vrut sa cumpar ceva de la emag si sa intreb de un stoc la showroomul din oras, mi-a fost confirmat stocul si am fost obligat sa fac comanda telefonic ca altfel nu voi putea lua comanda astazi din showroom
Cum ti se pare Claudiu?
Din cate stiu, asa a fost dintotdeauna la comenzile cu ridicare in aceeasi zi din stocul showroom-ului. M-am aflat si eu intr-o astfel de situatie in urma cu cateva luni, dar am preferat sa ma duc a doua zi, din motive evidente. Da, ar trebui sa aiba o astfel de sectiune emag-ul, dar dupa cum vedeti, sunt multe chestii pe care le cerem de o gramada de timp (cum ar fi optiunea de a vedea ce site-uri au produs comisioanele) si nu sunt puse in practica.
Pentru a te face sa te simti mai bine, afla ca eu trimit trafic cu precadere pe tablete si acum cateva zile la statisticile de vanzari pe ultimele 30 de zile nu aveam nici macar o tableta vanduta.
Asta cum ti se pare? :)
Sper, cat mai curand sa nu ne mai intalnim cu astfel de situatii.
De ce nu trimiti traficul spre altex daca emag nu converteste?
PS. Legat de intrebarea mea, am inregistrat ieri un comision dintr-o alta categorie, deci nu s-a schimbat nimic. Perioadei de recurenta se datoreaza scaderea numarului de comisioane inregistrate.
Pentru Altex sunt alte proiecte, alta treaba. Momentan sunt aici si vreau sa mearga treburile bine. Si se pare ca sunt pe drumul cel bun :).
Comisioane la ofertele Halloween
Sa avem spor, zic! :)
Generati link-uri si promovati campania eMAG acum. Se anunta o noapte plina de comisioane si intra in curand si niste bannere in catalogul de campanii :)
Mult succes!