Pagina 35 din 414 PrimulPrimul ... 2533343536374585135 ... UltimulUltimul
Rezultate 341 la 350 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Daca tot sunt cei mai cei atunci nu cred ca au nevoie de afiliere. Marele brand vinde si fara, eu asta inteleg din ce ziceti voi. Sincer nu m-a atras niciodata profitshare si cand le-am dat un feedback Apostolescu ma facea hater, deci a avut grija sa ma faca sa-i ignor de tot. Daca Amazon ca-i ditai magazinu are cookie de 1 zi atunci propun ca eMag sa puna de juma de zi. Brandul vinde si vinde rapid. N-avem nevoie de 1 zi, 12 ore sunt destule Asa ca pentru voi cei care sunteti in program si ii ridicati in slavi, ca eu ma lipsesc pana una alta

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

@Morariu 95% din comenzile facute prin link-urile mele de afiliat sunt plasate in mai putin de 24 de ore de la click.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    36

Implicit

Marius,
    O iei gresit. Nu ii ridic in slavi ci spun chestii reale. Insa nu pot fi de acord cu ceata de denigratori pentru acest sistem - acesti denigratori fiind cei care lucreaza mai mult cu 2parale.. iar 2P jucand la doua capete au nevoie de un PR fantastic. Pe care aproape ca il au.
    De fapt eMAG nu este vs 2Parale ci este eMAG vs magazinele de acolo.
    Au zeci de probleme de care multi habar nu au, insa sunt ferm convins ca orice sistem are - uite, am facut o comanda la bookdepository, nu s-a luat cookieul.
    Diferenta vine din avantaje vs dezavantaje si de bine de rau ma descurc. Daca maine imi pun site-urile pe 2parale voi vinde de cel putin 2-3 ori mai putin si va trebui sa schimb toata strategia.
    Singura "hiba" reala a ProfitShare-ului sta in lipsa mangaieri pe cap a afiliatilor - suport, evenimente, dezvoltare in timp real dupa ce afiliatii trimit sugestii. Insa este o chestiune de timp, prevad dezvoltari frumoase. Oare de ce au mutat blogul pe blog.profitshare.ro si nu mai e profitshare.emag.ro/blog? Asta asa, ca sa vedeti directia.

Hai sa nu ne ascundem sub aura de super afiliati, magazinele ar putea sa vanda si fara noi. Noi suntem doar un canal folosit de unii cu succes sau nu, limitati sau nu de magazine, in functie de disperarea fiecaruia de a vinde sau a-si intinde plapuma in functie de cat profit vor sa ia (vezi Quickmobile, evomag).

@LensFlare
    La mine 80% sunt in primele 4 zile. 95% in aceeasi zi ma face sa ma gandesc...cum naiba iei fix vizitatorii care sunt pe cale sa cumpere chiar atunci?

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

@diu1so sunt foarte bine targhetati iar concurenta e destul de mare, daca nu iau eu comisionul in 24 de ore sunt sanse foarte mari sa dea click pe link-ul altuia.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de diu1so Vezi Post
    Marius,
    O iei gresit. Nu ii ridic in slavi ci spun chestii reale. Insa nu pot fi de acord cu ceata de denigratori pentru acest sistem - acesti denigratori fiind cei care lucreaza mai mult cu 2parale.. iar 2P jucand la doua capete au nevoie de un PR fantastic. Pe care aproape ca il au.
    De fapt eMAG nu este vs 2Parale ci este eMAG vs magazinele de acolo.
    Au zeci de probleme de care multi habar nu au, insa sunt ferm convins ca orice sistem are - uite, am facut o comanda la bookdepository, nu s-a luat cookieul.
    Diferenta vine din avantaje vs dezavantaje si de bine de rau ma descurc. Daca maine imi pun site-urile pe 2parale voi vinde de cel putin 2-3 ori mai putin si va trebui sa schimb toata strategia.
    Singura "hiba" reala a ProfitShare-ului sta in lipsa mangaieri pe cap a afiliatilor - suport, evenimente, dezvoltare in timp real dupa ce afiliatii trimit sugestii. Insa este o chestiune de timp, prevad dezvoltari frumoase. Oare de ce au mutat blogul pe blog.profitshare.ro si nu mai e profitshare.emag.ro/blog? Asta asa, ca sa vedeti directia.

Hai sa nu ne ascundem sub aura de super afiliati, magazinele ar putea sa vanda si fara noi. Noi suntem doar un canal folosit de unii cu succes sau nu, limitati sau nu de magazine, in functie de disperarea fiecaruia de a vinde sau a-si intinde plapuma in functie de cat profit vor sa ia (vezi Quickmobile, evomag).

@LensFlare
    La mine 80% sunt in primele 4 zile. 95% in aceeasi zi ma face sa ma gandesc...cum naiba iei fix vizitatorii care sunt pe cale sa cumpere chiar atunci?
    atat mi-e de ciuda ca nu te-am cautat cat timp am stat in timisoara sa-ti bag putin mintile-n cap. apropo, cred ca avem ceva 'cunostiine' comune

p.s. nu cred ca am fost vreodata super-afiliat. modul cum gandesc eu afilierea nu se pupa cu statul asta decat accidental

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    41

Implicit

Deci wow.
    Acum stau ca prostu si realizez: din 1300 de clickuri in emag, am doar 2 comisioane! Doar 2 comisioane?

Vreau sa va intreb: se poate asa ceva?

Sunt eu prost bata in domeniul afilierii... dar chiar asa?

Si uite asa se duc sperantele mele...
    Vand Advertoriale (pr 5)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu la emag am conversie mai buna decat la 2parale.
    Testat pe un articol despre carti de gravide, in care am link-uri spre emag si spre magazine 2 parale, spre 2parale am de 2 ori mai multe click-uri dar am cam 30% din numarul de conversii facute de emag. Avantajul este ca la 2 parale am comisionul mai mare la carti
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    48

Implicit

@diu1so iti dau un sfat. Daca te vei apuca de afiliere in cel mai serios mod cu putinta vei ajunge sa iti amintesti vorbele mele.

Ca afiliat profesionist nu lua niciodata un magazin sau un program de afiliere in brate si sa crezi in el 100% . Totul se reduce la bani. ABSOLUT TOTUL. De la un anumit nivel banii platiti afiliatului trebuie sa fie direct proportionali cu awareness-ul produs.

Pana si Amazon cat este el de Amazon incepe sa-ti caute nod in papura si te va lua la super verificari pe toate partile de la plati de 10.000 usd in sus pe luna si unde awareness-ul este invers proportional cu conversia. Situatia se aplica si in cazul altor granzi gen NewEgg , OverStock etc etc.

Cand faci bani de o inghetata afilierea este un fel de Fata Morgana. Cand ajungi sa prinzi de picior Fata Morgana incepi sa realizezi cum stau de fapt lucrurile. Brandurile mari sunt interesate de awareness iar brandurile mici ... de alte lucruri. Si nu numai in Romania.

Intotdeauna e vb pe ce se platesc banii respectivi. Personal din ce contacte am avut cu magazinele in 12 ani de afiliere unul singur mi-a lasat impresia de maxima seriozitate si asta provenita din discutii face to face. Sa nu se considere reclama ca ii dau numele magazinului pentru ca nici macar nu-i promovez in momentul acesta. Este vb de 3suisses.ro din 2p.

P.S: sa nu creada cineva insa ca magazinele mari vor incepe sa invoce motive gen Google Spam sau alte prostii de genul asta atunci cand apar dispute In general e vorba de ambiguitati in Termeni si conditii si intotdeauna sunt acoperiti juridic pentru acestea.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 11th November 2012 la 14:01.

Merch este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    10th July 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    333
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Brandurile mari sunt interesate de awareness iar brandurile mici ... de alte lucruri.
    Si eu cred ca brandurile mari vor si prezenta a brandului, dar nu m-am prins de ce ar fi interesate brandurile mici. Logic ar fi ca de vanzari, nu? Merci.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Merch Vezi Post
    Si eu cred ca brandurile mari vor si prezenta a brandului, dar nu m-am prins de ce ar fi interesate brandurile mici. Logic ar fi ca de vanzari, nu? Merci.
    Ia ca atare afirmatia.

@diu1so ca si ultim comentariu . Cand vei creste si iti vei face griji daca vei fi intr-adevar platit sau nu , cel mai bine e sa tinzi catre sisteme de afiliere gen CJ.com , ShareAsale.com si in Romania catre 2parale. E mult mai sigur sa-ti incasezi banii de la un sistem de afiliere ca cele enumerate mai sus decat sa ii incasezi de la un magazin cu program propriu de afiliere.

In cazul unor dispute ce apar inevitabil ( nu conteaza motivele si cine are dreptate ) daca stai alaturi de un magazin cu program propriu de afiliere intr-o majoritate covarsitoare a cazurilor vei pierde banii. N-ai ce sa mai faci .N-ai cu cine sa mai discuti .

Daca insa magazinul face parte dintr-un sistem de afiliere precum 2parale si apar dispute , acestia in principal au rolul de a media partile implicate. Au un rol de arbitru.

Alaturi de magazine cu programe proprii nu ai acest drept de a apela la un arbitru. Cand incepi sa cresti ca afiliat incepi sa te intrebi daca magazinul iti va plati intr-adevar pe termen lung acea conversie , acei bani. Nu te vei mai lasa pirtat chiar asa usor de marele potential al magazinului . Magazinul daca te da afara va pierde in cazul acesta UN SINGUR afiliat.

Daca insa magazinul face parte dintr-un sistem si apar abateri repetate de acest gen atunci va zbura el din ecuatie si va pierde 10.000 de afiliati. Cam asta e marea diferenta intre un program mare de afiliere al unui magazin si de exemplu 2 Parale.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 11th November 2012 la 20:31.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 16:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 09:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19