Pagina 259 din 414 PrimulPrimul ... 159209249257258259260261269309359 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.581 la 2.590 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    problema e la valoarea comisioanelor care a inceput sa scada
    Exact de chestia asta ma lovesc si eu, asta in conditiile in care am promovat aceleasi chestii ca inainte de PS 2.0.

ender este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    61
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

De cateva zile incerc si eu Profitshare pe un site, si astazi a aparut si prima anomalie. Daca pana acum am avut 0 sau 1 click pe zi. Astazi am 122 click-uri si tot cresc (poza cu 115 e facuta acum 10 minuteprofitshare1.jpg). Vorbim aici sigur de o eroare, nr. de clickuri este sensibil mai mare decat vizitatorii unici de azi. Am trimis la suport situatia, sunt curios ce se intampla. A mai patit cineva asa ceva?

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

@ender, folosesti wordpress si ai vreun plugin gen Broken Link Checker activ?

ender este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    61
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu folosesc nici o platforma, e custom site-ul.
    Am mai pus pe el adwords, 2parale, si chiar si profitshare 1 (anul trecut, doar cateva saptamani) si nu am avut nici un fel de problema. Mentionez ca nu am pus bannere de la mai multi simultan.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de ender Vezi Post
    De cateva zile incerc si eu Profitshare pe un site, si astazi a aparut si prima anomalie. Daca pana acum am avut 0 sau 1 click pe zi. Astazi am 122 click-uri si tot cresc (poza cu 115 e facuta acum 10 minuteprofitshare1.jpg). Vorbim aici sigur de o eroare, nr. de clickuri este sensibil mai mare decat vizitatorii unici de azi. Am trimis la suport situatia, sunt curios ce se intampla. A mai patit cineva asa ceva?
    Poate fi un share pe facebook
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Nici pe departe nu am atatea anulate, dar nici pe departe nu am atatea comisioane.

Ce vreau sa va aduc in atentie este altceva:
    S-au schimbat intre timp termenii si conditiile eMag si au uitat sa ii actualizeze in platforma sau este ceva necurat la mijloc?

Exemplul: Oferte tablete, reduceri de pret, oferte tablete ieftine - Oferte tablete
    Facem o cautare in modul incognito pe Google dupa tablete ieftine. In prima pagina apare site-ul mai sus mentionat. Daca e acolo probail ca in viziunea Google merita, avand continut forte stufos si 100% original, dar, in fine, nu aste este tema actuala.

Prin ce incalca termenii si conditiile eMag:
    1. Agregator de produse.
    2. Ofera informatii eronate despre preturi si discounturi.
    3. Un adevarat generator de cookie-uri facand redirectionare cand dai click sa citesti inchipuitul articol.
    4. Nu are continut.

Acum stau si ma gandesc de ce ar arunca cineva online un astfel de site, stiind din capul locului ca nu va fi acceptat datorita faptului ca incalca termenii si conditiile.

Daca site-ul nu este acceptat de ce ar pune in el link-uri de afiliat daca tinand cont ca astea nu pot genera conversii si chiar mai rau, poate supreascrie si propriile cookie-uri pe care le-ai generat anterior?

Poate ma ajutati voi sa inteleg:
    1. Cat de bun trebuie sa fii in SEO pentru a ajunge in prima pagina cu un site facut numai din titluri si link-uri externe?
    2. Care poate fi scopul unui asemenea site in conditiile in care, teoretic, nu poate genera conversii valide?

Daca apartine cuiva de pe forum imi cer scuze si, poate ma lamureste chiar el ...

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Uite si oferte-telefoane.com

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    37

Implicit

@mishu
    Site-ul respectiv nu e aprobat in Profitshare.
    Din pacate nu putem detecta aceste site-uri din secunda 0 si nu se vor tolera site-uri care nu respecta T&C Profitshare sau ale advertiserilor.

In cazul in care gasiti astfel de site-uri, exista aici un formular pentru a reclama astfel de medii de promovare.

@ender
    Problema este cunoscuta, incercam sa remediem cat mai repede.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

@Claudiu - link-urile din site-ul respectiv genereaza comisioane pana este depistat de voi sau raportat de altii?
    @Mishu - nu e cine stie ce SEO, site-urile noi sunt ajutate intotdeauna de Google, dar in scurt timp va cadea daca nu pune ceva continut pe el.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Uite si oferte-telefoane.com
    Cu atat mai mult!

Citat Postat în original de ender Vezi Post
    La mine se intampla ca la publicarea unui articol sa apara automat 5-10 click-uri pe link-urile din articol. Este foarte deranjant pentru ca distorsioneaza statisticile, dar nu mi-am dat seama pana acum ce anume le genereaza.
    Interesat este ca am patit chestia si pe AdSense, obtinand in doua zile mai multe click-uri pe instrumente decat vizitatori. Am crezut ca-mi vor inchide contul dar le-au anulat fara a afecta si click-urile reale. N-am primit nici macar o notificare.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19