Confirm si eu. Ieri 2 comisoane platite.
Confirm si eu. Ieri 2 comisoane platite.
Scuze pentu duplicat.
Ultima modificare făcută de edy12006; 13th February 2015 la 23:51.
La mine s-au aprobat in valoare de vreo 500 ron, se pare ca si-au revenit.
Au revenit in forta, aproba intr-o veselie !![]()
Nimic.
dap, si la mine aproba
Care e faza pana la urma cu tipul / tipii care promoveaza spinuit pe mai multe pagini de Facebook? Care e sistemul? Stiti sigur la ce ma refer: sunt niste pagini de FB care publica in mod automat niste texte ce amesteca texte cu cuvite cheie si plaseaza liuri afiliat. Vezi exemplu.
In seara asta vad ca le-au picat niste siteuri: cruvale.pw ( cruvale.pw/details-69858218-product-15942861/18025892p ) si apronka.pw - nu stiu daca mai sunt si altele. E cert ca sunt niste legaturi astea, niste redirectionari, pentru ca prin tinyurl.com, siteurile alea si ce o mai fi dupa, trebuie sa se ajunga la linkurile de afiliat. Care e smecheria respectiva?
Ultima modificare făcută de iuddavali; 15th February 2015 la 22:32.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Salut!
A fost suspendat cel care facea treaba asta, de aceea nu mai merge redirectul, a trebuit sa se implice mai multa lume ca sa se ia masuri, ce-i nasol e ca a ramas pe pozitii bune in Google.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Intrebare :
Este permis ca vecinii/prietenii/rudele/parinti afiliatului sa faca cumparaturi prin link-uuri de afiliat al acestuia ?
Este permis ca acestia sa achizitioneze bunuri de pe un echipament alternativ al acestuia telefon, tableta?
Daca nu ar fi permis ma gandesc ca acele persoane ar putea face cumparaturi si in modul clasic de la alte firme ce nu sunt inscrise ca advertiseri intr-o retea de afiliere, si astfel reteaua de afiliere nu ar obtine nici un profit de pe urma lor.
Singura entitate care poate spune ca este SPAM ceea ce fac acei afiliati este Google si Facebook. Din moment ce contul acestora este activ inseamna ca Facebook si respectiv Google nu considera SPAM modalitatea lor de promovare.
- 2 Parale
Sper că v-am lămurit...
Ultima modificare făcută de dotcom; 17th February 2015 la 15:51.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)