Reducerile postate cu o ora mai devreme prin aplicatiile mobile, e o metoda de promovare OK a aplicatiilor eMAG, totusi va influenta negativ castigul afiliatilor. Nu stiu cat de fair play e, pareri?
Versiune printabilă
Reducerile postate cu o ora mai devreme prin aplicatiile mobile, e o metoda de promovare OK a aplicatiilor eMAG, totusi va influenta negativ castigul afiliatilor. Nu stiu cat de fair play e, pareri?
1. ca si potential client nu mi se pare ok pt ca NU am instalat aplicatia.
2. Daca nu am un ca*c*t de smartphone si vreu sa cumar ceva la "promotie" de la emag este ok ca dimineata sa vad ca stocul este epuizat?
Dpdv este foarte urata aceasta metoda de promovare!!!
M-am hotarat sa nu mai cumpar nimic de la emag!!!!
ISI BAT JOC DE CLINENTII CARE NU AU SMARTPHONE!!!
Se pare ca nu vor putea face rebranding :(
Instytut Technik Innowacyjnych EMAG
Legat de eMAG și smartphone - în alte țări se pune mult mai mult accent pe mobile, și eMAG vor să fure startul - să ai aplicația lor pe mobil, să te obișnuiești cu ea. Până vor face și alți comercianți același lucru, ei deja să domine.
Îmi dau seama că e mult mai dificil, dar poți comanda cu un emulator de pe PC:
Mobile phone emulator (by COWEMO)
Însă, într-adevăr e mai greu.
Pe de altă parte, majoritatea produselor vor fi în stoc și când se lansează pe PC, nu e vorba de Black Friday aici. :) Sunt promoții mai slăbuțe, au stoc suficient. :) Și nu o să fie mulți care se trezesc la 6 dimineața să comande de pe eMAG. :)
Nu merge un android de asta x86 DistroWatch.com: Android-x86 instalat in virtualbox ?
O sa incerc treaba asta si revin
Mergeeeeee ( e un pic mai greu sa adaugi in cos un produs fiindca fereastra este invers)
https://www.dropbox.com/sh/ob1sjns6t...vJQjY7-Wa?dl=0
eRwin,
Prezența aplicației influențiază negativ câștigul, deci nu e fairplay. Dar, câți clienți vor instala aplicația eMAG?
Tare faza cu Android în Virtual Image. :) Extrem de complicată, dar nu mă gândisem, e foarte OK ideea. :)
Legat de mobile, ar fi fost OK să fi fost o promoție reală pentru mobile, dar dacă după o oră găseai același lucru și pe PC, cu stoc, oamenii probabil se simt amăgiți. :)
emag a ajuns la un nivel la care e posibil sa renunte la afiliere - sunt destul de cunoscuti, au o baza mare de date cu email-uri la care pot trimite promotiile si isi permit sa fenteze afiliatii mici si sa ii pastreze/recompenseze prin contracte individuale pe cei mari. Daca urmariti un pic blogurile mari, veti vedea promotii anuntate fara linkuri afiliate, oamenii respectivi sunt remunerati altfel (probabil ceva gen PPC).