@Seph cam de 2 ori mai multe comisioane ca valoare, anul trecut vs anul asta.
@Seph cam de 2 ori mai multe comisioane ca valoare, anul trecut vs anul asta.
Rectific: ...si de cel putin 4 ori mai multi bani, acum din comisioanele fara TVA isi ia statul partea si nu mai primim nici acel bonus de 5%. In concluzie daca anul trecut faceai 1000 lei cash pe luna, acum o sa faci aproximativ 250 - 300 lei. Cine o duce mai bine pe noua platforma sa ma contrazica, dar cred ca exemplul este destul de real.![]()
Dar cine spune ca este vorba de politica de marketing?
marketing - definitie | DEX online
Politica de marketing este foarte ok. Insa suprascrierea cookie-urilor contravine oricarei reguli.
Nimeni n-are nimic impotriva faptului ca eMag se promoveaza, indiferent prin ce canale o face, atata timp cat nu merge in doua barci. Avea al batran o expresie: "nu poti fi si-n car si-n caruta". E o regula de baza chiar si in societate, nu numai in marketingul afiliat.
Nu cred ca avut cineva aici obiectii la politica eMag de marketing. Doar la politica de marketing afiliat, ceea ce e cu totul altceva... Sustin in continuare ca advertizerul nu trebuie sa aiba si cont de afiliat! Ce sa mai spun de distribuirea link-urilor de afiliere prin propriul site, contra unor premii...
Eu daca fac asa ceva ma zboara imediat din platforma, si pe buna dreptate. Ce-ti zice voi sa gasiti la mine in site link-uri de afiliere pe "click aici si poti castiga..."? Dar "aboneaza-te la newsletter si poti castiga..." sau "deschide newsletter-ul si poti castiga..." nu e tot aia, cand ala e plin de link-uri de afiliere?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)