Rezultate 1 la 10 din 56

Subiect: Penalizare pentru prea mult SEO

Vizualizare arbore

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    30

Implicit

Mentionez din start ca nu m-am obosit sa-mi fac cont pe "google-". In mod teoretic consider ca poate raspunde la asa ceva! In mod practic, la cum am observat utilizatorii de facebook ei dau like uneori doar ca sa se afle in treaba sau daca li se promite ca o sa castige ceva. Nu cred ca sunt mai mult de 30% utilizatori care dau like-uri pentru ca le-a placut contentul.

Concluzia mea este ca practica bate teoria si de data asta. Poate ma insel, dar eu asa vad lucrurile. Lucrul cu omul este cel mai complicat, nu cred ca poate fi creat un algoritm 100% corect si impartial care sa fie indreptat catre ce isi doreste utilizatorul sau macar sa il inteleaga. Eu unul ma stiu pe mine care sunt atat de complicat incat nici eu nu ma pot intelege...

@Nichita pai ca sa fim total impartiali conteaza. Rezultatele trebuiesc date in functie de oameni, deci trebuiesc bagate in seama si minoritatile (uite la noi in tara cum minoritatile chiar ne conduc...).
    Ultima modificare făcută de pushtius1; 23rd March 2012 la 15:04. Motiv: completare
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th March 2011, 13:54
  2. Timp prea lung pentru aprobarea anunturilor = istoric prost.
    De Mircea Budean în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th March 2011, 09:49
  3. Prea mult meta?
    De dojo în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 14th August 2007, 00:02
  4. Vreau prea mult?
    De danielbuca în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th January 2007, 11:34
  5. Din Prea Mult Timp Liber
    De Dan.Rades în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th April 2006, 13:26

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.