Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 56

Subiect: Penalizare pentru prea mult SEO

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ca sa nu mai continuam off-topicul acolo mi-am permis sa raspund aici mesajului lui edy12006, daca am facut rau, scuze

Penalizari SERPs pe .ro? si pe .com?

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Da. Cred ca ajungem un fel de jungla urbana, unde ne vom manca unul pe altul sa supravietuim. Incep eu:

Cum mama naibii eu ma chinui si platesc sute de euro pentru advertoriale si backlinkuri la un amarat de site de jocuri si dau numai inapoi pe pozitii, cand un site mare administrat de o firma vine din spate foarte bine, in ciuda faptului ca mai nou e o sursa de directoare web: jocuri12.com/links.html

Ma intreb la ce mai imi bat capul cu practici legale, cand imi tai singur craca de sub picior. Un proiect pe care l-am promovat anul trecut si a luat o penalizare ce si-a revenit prin mai, a crescut astazi de pe pozitia 8 pe 6 pe o cautare destul de solida. E un site abandonat de peste un an de zile. Ce face google? Da jos siteurile la care se munceste si le urca pe cele abandonate si pe cele spam?

Vorba cuiva de mai sus: Eu nu mai inteleg nimic din SEO!
    Inteleg supararea dar advertorialele si linkurile platite sunt la fel de rau vazute de Google ca si spamul daca nu au nofollow, nu sunt "practici legale". Probabil ai fost prins de algoritm, viteza, un anumit tip de linkuri, e suspect, sau e datorita ultimelor schimbari. De obicei cand fortezi nota esti dat in spate, ai fortat probabil nota cu un anumit tip de linkuri ceea ce a ridicat un stegulet rosu. Trebuie sa ai aproximativ un trend constant, mai diversifica putin nu doar linkuri platite.

Google nu e perfect, daca ar fi, azi n-ar mai exista seo (off-site)
    Ultima modificare făcută de 100R; 6th April 2012 la 11:46.

Cata. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    39

Implicit

Dar de cand e obligatoriu sa pui +1 si Like pe site-ul tau? Adica eu daca am un site intr-adevar bun ar trebui sa fie pe locul 100 pt ca n-am inclus sistemul "oficial" de vot?

Site-ul meu a fost afectat grav de ultimele schimbari si inca mai scade, asta desi eu n-am cumparat niciodata linkuri, advertoriale sau chestii de genul. In acelasi timp topul e ocupat de aceeasi tipi ce baga bani in linkuri din semnatura a 30 000 de conturi fictive facute pe forumuri. Ma scuzati, vad eu gresit sau am dreptate cand spun ca google aplica algoritme netestate suficient ori incapabile inca sa faca comparatia dintre corect si incorect ?

In afara faptului ca sunt webmaster ca simplu utilizator observ ca primesc din ce in ce mai des informatii nerelevante atunci cand caut ceva. Pentru mine google acum cativa ani era cu mult mai folositor decat acum.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu obliga sa ai +1 , e alegerea noastra daca ignoram sau nu un nou factor de ranking, nu obliga pe nimeni nici sa apara in motorul lor de cautare, putem pune noindex doar ca alternativele nu sunt bune ask.com ca si exemplu e si el plin de publicitate pe termeni competitivi pana la jumatatea paginii, apropo de cat de aiurea e Google.

Citat Postat în original de Cata. Vezi Post
    ca simplu utilizator observ ca primesc din ce in ce mai des informatii nerelevante atunci cand caut ceva. Pentru mine google acum cativa ani era cu mult mai folositor decat acum.
    SEO off site e cauza, toti incercam sa manipulam, nu mai poti sta de-o parte, competitia a crescut, cu white pur, asteptand linkuri nu mai faci mare lucru, ori cumperi ori face seo spam (un termen destul de larg, depinde de opinie). Nu ai alternativa, iar vizitatorii au de suferit, mentin parerea ca de asta se incearca +1 ca factor, daca ai un site bun vei fi votat, nu ai de pierdut, doar de castigat daca calitatea e atuu-ul siteului.

Cata. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    39

Implicit

Ca sa iei +1 ca factor inseamna ca trebuie ori sa fie inclus pe toate site-urile ori sa faci abuz fata de cele care nu-l includ. Asta ar insemna ca un site extraordinar si fara +1 sa rankeze mai prost ca unul slab ce are +1 pe el, ceea ce nu e corect.

Pe mine nu ma intereseaza ca voi sau unii incearca sa manipuleze, atat timp cat eu am continut bun si vad in fata mea site-uri cu pagini ce au 2,3 elemente, am dreptul sa fiu nemultumit.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Multe chestii nu sunt corecte in google, dar este o afacere privata, nu avem ce face. Si nici noi nu suntem extrem de curati si cinstiti
    Google nu are nici o obligatie fata de noi, este o firma privata si noi trebuie sa jucam dupa cum ne canta. Oricand putem alege sa mergem la alta carciuma (yahoo, bing, ask) problema este ca celelalte carciume sunt goale si nu avem cui si ce sa vindem.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Ca sa iei +1 ca factor inseamna ca trebuie ori sa fie inclus pe toate site-urile ori sa faci abuz fata de cele care nu-l includ. Asta ar insemna ca un site extraordinar si fara +1 sa rankeze mai prost ca unul slab ce are +1 pe el, ceea ce nu e corect.

Pe mine nu ma intereseaza ca voi sau unii incearca sa manipuleze, atat timp cat eu am continut bun si vad in fata mea site-uri cu pagini ce au 2,3 elemente, am dreptul sa fiu nemultumit.
    Nu trebuie sa o iei asa, aprecierea continutului bun vizitatorul o face, pentru el in primul rand e siteul si lui trebuie sa-i dai posibilitatea sa se exprime, si prin vot daca asta ajuta. Noi doar prezentam marfa. Evident ca pe viitor posibil sa ai o pozitie slaba fara +1, azi situatia e corecta? nu, de fapt ce e azi un site cu continut bun fara backlinkuri.
    Nu e un abuz, e un sistem gratuit, poate vota toata lumea, albi, negri, webmasteri, mamici etc pe de-o parte, pe cealalta e ca la alegeri, cei care se prezinta nu ii "abuzeaza" pe cei ce nu se prezinta la vot, au posibilitatea dar din diverse motive nu participa. Abuz ar fi fost ca tie sa nu ti se permita sa pui +1 pe site iar competitorilor sa li se permita.

Alt exemplu putin altfel cu aceeasi idee, e ca si in sporturile unde daca faci un salt, o acrobatie esti punctat mai mult, asa si in seo, tu participi la concurs, nu esti obligat sa faci acrobatii, sa ai o tinuta interesanta dar daca nu faci baremul juriului (salt de nu stiu de care, tinuta, prezenta scenica etc), cumulat nici nu poti emite pretentii sa castigi vreo medalie in concurs doar pe ideea ca tu esti mai bun.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

La mine tocmai sa redus numarul de +1 de la pagini, la o pagina care avea 105 +1 are acum 45, iar la alta care avea doar vreo 80 +1 are acum 21

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Probabil nu mai considera pagina de actualitate, +1 asta declanseaza o lupta acerba pentru cel mai bun continut, mai interesant, actual.

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Dar de cand e obligatoriu sa pui +1 si Like pe site-ul tau?
    Nu este. Nu este obligatoriu nici sa ai un site....

Adica eu daca am un site intr-adevar bun ar trebui sa fie pe locul 100 pt ca n-am inclus sistemul "oficial" de vot?
    Nu stiu pe ce loc ar trebui sa fie Google alege ce algoritmi vrea el, e perfect legal si moral. Noi trebuie sa ne adaptam si sa tinem pasul cu schimbarile, nu Google sa se plafoneze la autosuficienta noastra.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    La mine tocmai sa redus numarul de +1 de la pagini, la o pagina care avea 105 +1 are acum 45, iar la alta care avea doar vreo 80 +1 are acum 21
    Erau dati artificial? Adica ai facut schimburi de +1 ceva de genul asta? Intreb pentru ca mi se par suspect de multi.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de slobodan Vezi Post
    Erau dati artificial? Adica ai facut schimburi de +1 ceva de genul asta? Intreb pentru ca mi se par suspect de multi.
    La 10 milioane de afisari ale butonului ti se par multi ?

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th March 2011, 13:54
  2. Timp prea lung pentru aprobarea anunturilor = istoric prost.
    De Mircea Budean în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th March 2011, 09:49
  3. Prea mult meta?
    De dojo în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 14th August 2007, 00:02
  4. Vreau prea mult?
    De danielbuca în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th January 2007, 11:34
  5. Din Prea Mult Timp Liber
    De Dan.Rades în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th April 2006, 13:26

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.