6th April 2012, 11:37
1 out of 1 members found this post helpful.
Ca sa nu mai continuam off-topicul acolo mi-am permis sa raspund aici mesajului lui edy12006, daca am facut rau, scuze
Penalizari SERPs pe .ro? si pe .com?

Postat în original de
edy12006
Da. Cred ca ajungem un fel de jungla urbana, unde ne vom manca unul pe altul sa supravietuim. Incep eu:
Cum mama naibii eu ma chinui si platesc sute de euro pentru advertoriale si backlinkuri la un amarat de site de jocuri si dau numai inapoi pe pozitii, cand un site mare administrat de o firma vine din spate foarte bine, in ciuda faptului ca mai nou e o sursa de directoare web: jocuri12.com/links.html
Ma intreb la ce mai imi bat capul cu practici legale, cand imi tai singur craca de sub picior. Un proiect pe care l-am promovat anul trecut si a luat o penalizare ce si-a revenit prin mai, a crescut astazi de pe pozitia 8 pe 6 pe o cautare destul de solida. E un site abandonat de peste un an de zile. Ce face google? Da jos siteurile la care se munceste si le urca pe cele abandonate si pe cele spam?
Vorba cuiva de mai sus: Eu nu mai inteleg nimic din
SEO!
Inteleg supararea dar advertorialele si linkurile platite sunt la fel de rau vazute de Google ca si spamul daca nu au nofollow, nu sunt "practici legale". Probabil ai fost prins de algoritm, viteza, un anumit tip de linkuri, e suspect, sau e datorita ultimelor schimbari. De obicei cand fortezi nota esti dat in spate, ai fortat probabil nota cu un anumit tip de linkuri ceea ce a ridicat un stegulet rosu. Trebuie sa ai aproximativ un trend constant, mai diversifica putin nu doar linkuri platite.
Google nu e perfect, daca ar fi, azi n-ar mai exista seo (off-site)
Ultima modificare făcută de 100R; 6th April 2012 la 11:46.