Am gasit acest articol cu noile schimbari ale google.
Personal cred ca valul de penalizari din ultima perioada are o stransa legatura cu aceste noi schimbari de algoritm
sau aici http://www.ninebyblue.com/google-optimized/
Am gasit acest articol cu noile schimbari ale google.
Personal cred ca valul de penalizari din ultima perioada are o stransa legatura cu aceste noi schimbari de algoritm
sau aici http://www.ninebyblue.com/google-optimized/
Ultima modificare făcută de lovelife; 23rd March 2012 la 09:44.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Mda ... si cum palaria mea catalogheaza botul daca un site este over optimised sau nu? Ok, nu e greu sa realizezi daca siteul face kw stuffing sau alte prostii in cod, dar in ceea ce priveste optimizarea off page, cum poate stabili daca un site e overoptimized sau nu, atata vreme cat seoistul nu face greseli grave, care sa ridice flaguri?
Tare mi-e ca e praf in ochi, sa mai tempereze un pic fenomenul.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Profilul link-urillor, diversitatea ancorelor, diversitatea paternurilor de link building, profilul site-urilor unde ai link-uri, pozitionarea link-urilor in pagina.
Pai tocmai ce ziceam, daca seoistul nu face greseli .... cum determina ?
Ce ai pus tu pe tapet, sunt clar greseli de strategie. Nimic nou fata de ce era pana acum
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Daca ati remarcat cand Matt Cutts vorbeste de seo se refera la on page (Google nu are nimic cu cei ce fac seo, e util pentru aranjamentul in pagina etc), nu stiu sa se fie referit la backlinkuri decat ca spam si tendinta de manipulare si incalcare a normelor. Asta corelat cu ultimele declaratii duc la concluzia ca Google vrea sa impinga mai mult motorul de cautare spre unul social in care ponderea celor ce voteaza sa fie mult mai mare decat e acum. E greu sa ne imaginam asta acum dar desi +1 pot fi manipulate Google poate avea o istorie mult mai detaliata a lor, cand, cum au fost obtinute, regiune, oras si un sistem de detectare a fraudelor mai bun. Ok nu toti au cont, bun, dar va fi ca la vot, toti au drept de vot dar cine vrea sa voteze sa participe la vot (sa-si faca cont) pentru ca opinia ta conteaza daca te implici si mergi la vot, asta ar fi ideea. Am mai vorbit pe aici de asta, suna infricosator dar teoretic aduce in prim plan oameni care nu puteau sa "voteze", care nu au bloguri, care nu stau pe forumuri dar care sunt consumatori de internet. +1 e menit sa aduca calitatea in prim plan prin implicarea consumatorilor (care doresc), am sustinut si data trecuta, backlinkurile nu reprezinta idealul, sa luam forumurile, cumpar-vand, ce? popularitate, noi fraudam un sistem, fie comentand, fie cumparand linkuri si advertoriale si ne numim white si imaculati (nu ma exclud, eu sunt un fel de spammer) dar sunt obiectiv. Cum poate arata rankingul viitor, ai site nou, Adwords sa atragi trafic sau Digg, Stumbleupon, Facebook, Twitter pentru a primii +1 ca abia apoi sa poti fi pozitionat (backlinkurile cu pondere mai mica decat acum). E un punct de cotitura "companeros" (glumesc) ca si atunci cand EMD era suficient, se pare ca trecem la alta etapa, motorul de cautare social, interactiv. Prin miscarea asta Google rezolva mai multe, va elimina treptat EMD-urile, spamul EMD-urilor ca tot zice, brand, brand, brand. Desigur unii vor incerca sa faca retele cu mii de oameni reali care sa voteze, dar sunt mai simplu de prins, se infilteaza om in retea, creaza panica, sirul constant (ca trebuie sa fie oarecum constant (raport trafic +1 etc) de voturi se intrerupe, siteul e penalizat. Ideea initiala si permanenta a Google a fost oamenii sa spuna, consumatorii (sa puna link) nu tu sa influentezi, si +1 ii ajuta in planul asta de eliminare al artificialului, consumatorul de internet (interesat) "sa puna votul".
Se apropie sfarsitul erei backlinkurilor asa cum o stim azi, ceea ce face implementarea +1 e sa dea puterea consumatorului de internet, pentru ca era de pana acum a fost era webmasterilor (cu bloguri etc), incepe era consumatorilor de internet, dupa o perioada de cativa ani de tranzitie, sunt idei si concluzii personale atata tot
Ultima modificare făcută de 100R; 23rd March 2012 la 12:22.
Nu e vorba de greseli de strategie Robert. De exemplu eu daca ma uit acum pe orice site de-al tau, unde ai facut seo, imi pot da seama usor ca ai advertoriale cumparate, sau link-uri sau directoare de articole etc si nu ai link-uri naturale, brand , autoritate in domeniu. Tocmai asta e problema, ca trebuie facut ceva mai mult decat strategia asta 'fara greseala'
Codeinwp.com - Wordpress experts
Mai fac o comparatie intre sistemul actual in proportie covarsitoare bazat pe linkuri si mixul cu cel nou cu ponderea crescanda a +1. E ca si cum pana acum doar o categorie sociala, o patura, breasla si acolitii ei puteau sa-si dea cu parerea despre un site, breasla webmasterilor, care isi puneau linkuri unul altuia sau doar unii altora. Acum vor incepe sa participe la vot toate breslele, asta va face +1
Si acum foarte putini folosesc +1, si majoritatea sunt din breasla, eu la un site de 15.000 unici neprofesionisti primesc in medie un +1 zilnic, iar la un site dedicat profesionistilor in web la 100 unici pe zi primesc un +1 la 2+3 zile. In schimb like-urile de la facebook se dau mult mai multe de neprofesionisti in web
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)