Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 56

Subiect: Penalizare pentru prea mult SEO

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    E el valoros intr-adevar pentru publicul tinta, isi merita pozitia, la astea cred ca o sa raspunda +1 daca ajunge sa-si intre serios pe rol.
    Nu stiu daca google+ o sa poata determina valoarea unui site doar din plusurile primite. Gandeste-te ca din cei care sunt acum pe Facebook, cea mai mare parte au IQ-ul scazut, lasandu-se pacaliti de scheme cu iPhone gratis etc. Cum poate face diferenta intre un site de calitate si un site plin de greseli gramaticale, un vizitator care il asculta pe Gutza si Salam ? De ce ar conta votul unuia ca el ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

pushtius1 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th December 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    222
    Putere Rep
    30

Implicit

Mentionez din start ca nu m-am obosit sa-mi fac cont pe "google-". In mod teoretic consider ca poate raspunde la asa ceva! In mod practic, la cum am observat utilizatorii de facebook ei dau like uneori doar ca sa se afle in treaba sau daca li se promite ca o sa castige ceva. Nu cred ca sunt mai mult de 30% utilizatori care dau like-uri pentru ca le-a placut contentul.

Concluzia mea este ca practica bate teoria si de data asta. Poate ma insel, dar eu asa vad lucrurile. Lucrul cu omul este cel mai complicat, nu cred ca poate fi creat un algoritm 100% corect si impartial care sa fie indreptat catre ce isi doreste utilizatorul sau macar sa il inteleaga. Eu unul ma stiu pe mine care sunt atat de complicat incat nici eu nu ma pot intelege...

@Nichita pai ca sa fim total impartiali conteaza. Rezultatele trebuiesc date in functie de oameni, deci trebuiesc bagate in seama si minoritatile (uite la noi in tara cum minoritatile chiar ne conduc...).
    Ultima modificare făcută de pushtius1; 23rd March 2012 la 15:04. Motiv: completare
    Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

George are un site bun, Vasile unul mai putin bun, Vasile cumpara 50 de advertoriale si ajunge pe prima pozitie, George continua sa investeasca in continut dar nu e remarcat, ceea ce face Vasile e etic incercand sa propulseze un site mai slab in fata celui mai bun a lui George?
    Frumoasa povestea.
    Ideea e: unde interzice google directoarele de articole?
    + ca nu e obligatoriu sa cumperi advertoriale in conditiile in care sunt destule gratuite.
    Chiar si cumparate, google nu penalizeaza site-urile care vand/cumpara linkuri, fie ca se numesc Yahoo Directory, fie ca se utilizeaza termenul de "inserare n linkuri = X euro".
    In povestea data, George greseste pentru ca nu investeste in optimizarea offsite. Poate nu are un site chiar asa de bun care merita sa fie laudat?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Nu stiu daca google+ o sa poata determina valoarea unui site doar din plusurile primite. Gandeste-te ca din cei care sunt acum pe Facebook, cea mai mare parte au IQ-ul scazut, lasandu-se pacaliti de scheme cu iPhone gratis etc. Cum poate face diferenta intre un site de calitate si un site plin de greseli gramaticale, un vizitator care il asculta pe Gutza si Salam ? De ce ar conta votul unuia ca el ?
    Retoric, de ce au drept de vot toti considerati inculti? pentru ca traim intr-o societate democratica si fiecare are dreptul la opinie si propriile gusturi, nu mai ca inainte cand doar elitele, doar bogatii sau doar barbatii puteau vota. Nu poti interzice unuia care asculta Salam sa voteze cum unul care asculta Beethoven nu poate interzice sa voteze incultilor care asculta Madonna. E doar de dragul exemplului. Eu asta spunea ca acum doar o breasla in mare parte voteaza, +1 o sa includa in sistemul de vot si celelalte bresle daca va fi un succes ca Facebook.

@1nesco
    In poveste Google zice ca George nu trebuie sa investeasca in off site ci in continut, sa foloseasca Adwords daca vrea sa arunce cu banii in stanga si in dreapta pentru reclama.
    Cred ca sunt lucruri care le tolereaza chiar daca nu e de acord cu ele, e totusi o diferenta.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de pushtius1 Vezi Post
    @Nichita pai ca sa fim total impartiali conteaza. Rezultatele trebuiesc date in functie de oameni, deci trebuiesc bagate in seama si minoritatile.
    Eu spuneam ca cei care voteaza nu sunt o minoritate, dimpotriva...

PS. Cred ca trebuie sa infiintam si noi breasla celor care dau plusuri in Google+.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Nu poti interzice unuia care asculta Salam sa voteze cum unul care asculta Beethoven nu poate interzice sa voteze incultilor care asculta Madonna.
    Daca ar fi sa se bazeze pe voturi Beethoven ar disparea din search si top 5 romania ar fi guta, minute si altii, pentru ca fanii Guta, nu gandesc dar voteaza la 3 maini
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

@100R
    Ok si cu AdWords daca vizitele de acolo i-ar aduce profit suficient de mare pentru a reinvesti. Dar daca nu aduc...

Scuze de offtopic privind manenele si cultura:
    Intamplator, prima melodie a anului 2012 de pe antena 1 ai protv la revelion 2011/2012 a fost o manea.
    Sa intelegem din asta ca cele doua posturi tv sunt pentru inclulti?
    Similar OTV: Daca aseara l-am vazut pe Doru Octavian Dumitru la OTV inseamna ca e o televiziune pentru persoane culte?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Eu am vrut sa spun altceva: nu intotdeauna majoritatea are dreptate.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Devine cam greu oricum, cea mai deranjanta e instabilitatea, azi esti in online maine nu, sigur daca ai dat lovitura si ai un buget mare de tot dormi mai linistit un pic dar daca nu fiecare miscare in SERPs e un fior.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Sa aiba legatura acest threat cu ceea ce incercam sa supun discutiei in data de 9 Martie cu acest SUBIECT ? Ca supraoptimizarea paginilor a inceput sa aiba efecte incepand cu 1 Martie?
    Paginile fara continut dar supraoptimizate dupa anumite cuvinte cheie incepand cu 1 Martie nu au mai fost indexate pur si simplu.
    Dar totusi chiar daca o pagina este supraoptimizata dar pe langa cuvintele cheie pe care targhetezi mai adaugi si continut se pare ca Google trece peste . Decamdata se pare ca siteurile de ecommerce nu sant afectate.
    Mai astept si parerile voastre.

Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th March 2011, 13:54
  2. Timp prea lung pentru aprobarea anunturilor = istoric prost.
    De Mircea Budean în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th March 2011, 09:49
  3. Prea mult meta?
    De dojo în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 14th August 2007, 00:02
  4. Vreau prea mult?
    De danielbuca în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th January 2007, 11:34
  5. Din Prea Mult Timp Liber
    De Dan.Rades în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th April 2006, 13:26

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.