Rezultate 1 la 10 din 56

Subiect: Penalizare pentru prea mult SEO

Vizualizare arbore

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Eu zic toate astea ca lumea tinde sa aibe o aura de inocenta, ce am facut eu, eu nu fac spam, siteul meu are valoare, cine spune asta? cat de obiectiv esti cand spui asta? si cine zice ca toata manipularea se rezuma doar la spam. Intrebari fundamentale pentru fiecare webmaster, ce inseamna siteul meu fara linkurile cumparate, fara spam? E el valoros intr-adevar pentru publicul tinta, isi merita pozitia, la astea cred ca o sa raspunda +1 daca ajunge sa-si intre serios pe rol.

In fond nu e treaba atat de cine cumpara versus cine face spam si cine e mai curat, cine trebuie penalizat din motivele astea, e vorba de cine are continut mai bun, prioritatea numarul 1 pentru un site valoros, regulile mai toata lumea le incalca intr-un fel sau altul dar in final continutul, valoarea continutului (nu a backlinkurilor) trebuie sa fie prioritatea, punctul de referinta.

Si cum sa optimizezi fara cumparat fara spam? Adwords, social si cum zice in videoclip, pleci de la o micro nisa, ai zece oameni pe zi, aia zece te recomanda daca continutul e bun, se fac 50 pe zi, adaugi continut nou se fac 100 peste o luna si tot asa pana ajungi sa ai un site puternic. Sunt idealuri dar teoretic exista raspunsuri.
    Ultima modificare făcută de 100R; 23rd March 2012 la 15:01.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th March 2011, 13:54
  2. Timp prea lung pentru aprobarea anunturilor = istoric prost.
    De Mircea Budean în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th March 2011, 09:49
  3. Prea mult meta?
    De dojo în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 14th August 2007, 00:02
  4. Vreau prea mult?
    De danielbuca în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th January 2007, 11:34
  5. Din Prea Mult Timp Liber
    De Dan.Rades în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th April 2006, 13:26

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.