13th April 2012, 13:29
1 out of 1 members found this post helpful.
este real, baietii au gasit o solutie pe tema PR, pentru ca exista o multime de siteuri noi cu PR 8 sau mai mare.
13th April 2012, 17:01
Razvan nu iei PR10 daca nu ai link-uri de pe astfel de site-uri. Ce rost are sa ai site-uri cu PR10 si sa le redirecrezi spre unul singur?
E cusut incrucisat cu ata ...neagra. Oricum, interesanta treaba... mai mult ca sigur ca disperatii de PR platesc bani buni ptr un deget de link.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
23rd April 2012, 01:54
0 out of 1 members found this post helpful.
Din ce am vazut se face relativ simplu pentru un pagerank 1-6, cat timp ai acces la un domeniu ce are deja pagerank mare, pur si simplu pui un redirect permanent catre site-ul X, unde X e un site nou si vrei sa obtina pagerankul. Si din ce am observat, chestia asta se corecteaza la fiecare pagerank update.
Acum cu pagerank 7-10 nu am idee cum (tind sa cred ca nu e aceeasi strategie in spate), am observat miscarea asta de acum un an.
23rd April 2012, 03:33

Postat în original de
RoManiac
Chestia asta s-a mai intamplat cu dir.acasa.ro care in 2010 ( sper sa nu ma insel ) ajunsese la
PR 10 . Redirectasera catre google com si isi luasera si ei
PR-ul acestuia. Probabil aceeasi schema se intampla si acum.
Uite ca am gasit si topicul de atunci cu discutia
AICI
Asta e diferit de dir.acasa.ro. Acolo era doar o eroare a toolbarului, dar se putea verifica faptul ca e fals. In cazul site-urilor astea nu e fals, chiar au PR10 !