Ca fapt divers: dir.acasa.ro
M-am mirat la un moment dat de ce pe dirpedia imi arata ca are 302 redirect la google, iar daca intram frumos pe acasa.ro si mergeam apoi la director totul era ok.
A venit update-ul, are PR10... bravo lor![]()
Ca fapt divers: dir.acasa.ro
M-am mirat la un moment dat de ce pe dirpedia imi arata ca are 302 redirect la google, iar daca intram frumos pe acasa.ro si mergeam apoi la director totul era ok.
A venit update-ul, are PR10... bravo lor![]()
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
interesant .. pacat ca nu e real ... stie cineva cum au reusit ?
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Pui un header cu redirect 302 (cred ca merge si 301) catre o pagina cu PR X. Google va crede ca pagina ta s-a mutat la noua pagina si ii va da PR-ul X URL-ului tau.
Ca dovada se pot compara link:google.com cu link:dir.acasa.ro
De obicei cand faci asta redirectezi doar googlebotu catre noua pagina.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
eu stiam ca e invers ... sau ma insel ... momentan sunt confuz de cand am vazut PR`ul de 10 la acasa ...
nu inteleg de ce ar face asa ceva tinand cont ca nu'l ajuta cu nimic fiind fake ( sau il ajuta ? ) .. nu va fi penalizat ?
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
http://www.google.com/search?hl=en&s...&aq=f&oq=&aqi=
Nici eu nu inteleg de ce ar face asa ceva, la nivelul lor.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
PageRankul in general este un bullshit.
Na ca acum au pr10, cu ce ii ajuta din punct de vedere SEO? Cu nimic!!!!
Pentru mine suna mai mult a 'hacked', decat sa aiba vre-un castig cu treaba asta. Plus ca observ are si ceva pagini indexate, deci nu isi are deloc rostul la o redirectare spre google.ro
Sunt curios pana cand va tine gluma. Cate zile le vor lua celor de la G sa detecteze aceste siteuri? Banuiesc ca numeri pe degetele de la o mana siteurile cu pr 10.
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
cu PR 10 pe .ro nu exista din cate stiu eu , doar cateva de PR 8
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)