Ma uitam putin mai devreme pe o lista de directoare si am vazut in dreptul dmoz-ului PR0.
Intru pe www.dmoz.org si vad ca toate paginile au PR0. Toate paginile cu www in fata au PR 0. Habar n-aveam !
De ce e asa? Stie cineva?
Ma uitam putin mai devreme pe o lista de directoare si am vazut in dreptul dmoz-ului PR0.
Intru pe www.dmoz.org si vad ca toate paginile au PR0. Toate paginile cu www in fata au PR 0. Habar n-aveam !
De ce e asa? Stie cineva?
Dupa ultima "defectiune" ODP suporta niste modificari, chiar si de PR.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Nu prea am inteles unde bati..poate detaliezi.
S-ar spune ca ODP dupa ultimul dezastru a ajuns cu situatia site-urilor adaugate, la anul 1999.
Sint niste pierderi in link-urile listate.
Apropo, nu trimiteti link-uri spre adaugare in ODP. Trimiterea catre editare nu functioneaza.
Nu bat niciunde.
Sunt destule siteuri care au diferenta de PR intre linkul cu www si cel fara, dar nu chiar asa.
Nu inteleg de ce exista aceasta diferenta la dmoz si nu imi vine sa cred ca de vina e ultima "defectiune"
pstefan75, te rog sa imi dai un exemplu.
Nu pot vorbi despre lucruri pe care nu le stiu.
Ideea cu "batutul" se referea fix la detaliile pe care ti le car acum, pentru a doua oara.
Exemple.
Exemple la ce? PR diferit?
Am avut chiar eu un site care cu www avea PR4, iar fara PR3 si am mai vazut cazuri, insa aici diferenta este foarte mare.
Cand am zis ca nu bat niciunde, ma refer la faptul ca am pus doar o intrebare. De ce este asa? Stie cineva? (vezi primul post)
La dmoz, fata de alte siteuri "diferenta", e mare.
Asteptam si alte pareri sau raspunsuri, daca cineva stie sigur de ce este asa.
Daca tu spui ca sigur (100%), e din cauza ultimei "defectiuni", OK !
Nu merge adaugarea de linkuri? E ciudat...pt ca am adaugat un site acum 1 luna...la 1-2 zile dupa ce a inceput sa mearga iar suggest link si as vreau sa stiu daca astept ca prostu sau nu
Pai probabil ca tu esti o sursa mai de incredere decat mine.
Nu pot sa fac comentarii.
Momentan optiunea respectiva nu merge.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)