Stie cineva siteul care enumera cate linkuri ai nevoie ca sa primesti pr4 sa zicem? Era ceva gen 100pr2 20pr3 4pr4 si era pentru toate pagerankurile. Folosesc www.iwebtool.com la page rank prediction dar nu prea functioneaza, rar merge.
Mersi
Stie cineva siteul care enumera cate linkuri ai nevoie ca sa primesti pr4 sa zicem? Era ceva gen 100pr2 20pr3 4pr4 si era pentru toate pagerankurile. Folosesc www.iwebtool.com la page rank prediction dar nu prea functioneaza, rar merge.
Mersi
Si daca ar functiona, tot n-ar arata corect. N-are nimeni, in afara de Google, cum sa calculeze PR-ul.
Tu incearca sa faci un link building de calitate si vei observa o crestere si a PR-ului si a traficului.
stiu ca nui corect dar sa-mi fac o idee, adica daca acuma am sa zicem pr2 si trantesc 10 pr3 + 3 pr4 + 2 pr5 sa zicem ce se intampla.
Tocmai, ca nu ai ce idee sa iti faci... Dupa cum scrie si mai sus, nimeni nu stie in afara de google. Alea sunt doar presupuneri ale unora, dupa care nu ai cums a iti faci nici o idee...
Nu iti poate spune nimeni ce se intampla... Nici macar cu aproximatie... Nu ai decat sa trantesti si sa vezi ce se intampla...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
ok, multumesc de raspuns atunci!
Am gasit ceva ce te-ar putea interesa![]()
Sper ca te ajuta la cevaPostat în original de http://www.iulian.org/google-pagerank-simplified-formula/
![]()
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distante rutiere.
@Iulian: No offence... dar nu prea cred...
Sunt cam exagerate valorile de mai sus, cel utin asa mi se par mie...
nu sunt exagerate deloc , mie mi se par chiar bune.
zice 1 link , nu link exchange cu tot siteul![]()
Un site de PR 4 cu 200 pagini poate avea :
index PR4 = 986 puncte
20 pagini pr 3 = 6760 puncte
50 pagini pr 2 = 4800 puncte
restul 130 pagini Pr 0 = 130 puncte
Daca le aduni iti 12676 , cu punctele astea iei un PR 2.5
Acum ganditi-va daca faceti link exchange cu 20 siteuri de PR 4![]()
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distante rutiere.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)