Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 44

Subiect: 100 clicuri 1$

fellow este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    14th April 2007
    Posturi
    245
    Putere Rep
    33

Implicit 100 clicuri 1$

Salutare!

De-o bucata de vreme observ cum valoarea reclamelor mele adsense creste vazand cu ochii. Imi place ca prin anticchitate erau 100 de clicuri, si 10 $, iar in ultima perioada am 100 de clicuri si 1 $.

Un raport pentru reclamele din mai 2007 suna cam asa (valori medii din respectiva luna):
    19.054 afisari, 59 clicuri, 0,31% ctr, 6,22 US$.

Comparativ raportul pentru reclamele din ianuare 2008 (valori medii):
    19.228 afisari, 163 clicuri, 0,85% ctr si: 4,47 US$.

Din ce am mai citit, imi dau seama ca adsense pretuieste continutul nou. Dar nu sunt singur ca acesta este motivul, deoarece umblam zilnic la rotita, si-l ungem inclusiv cu ceva text..

Siteul e .ro, divertisment. Am incercat sa rearanjez reclamele pentru a le face valoroase, dar nu s-au schimbat multe.

Mi-ar place sa stiu vreo metoda magica, desi probabil ea nu exista.. Sunt multumit oricum daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi..

Multumesc!
    Ultima modificare făcută de fellow; 18th February 2008 la 23:09.

crissuca este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd January 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    44
    Posturi
    41
    Putere Rep
    32

Implicit

Intre mai 2007 si ianuarie 2008 ce s-a intamplat?

Poate te vom ajutam cu sfaturi, dar nu imi e clar pt ce anume ai nevoie de sfaturi?
    Cuponix - cupoane de reduceri pentru cumparaturi online

fellow este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    14th April 2007
    Posturi
    245
    Putere Rep
    33

Implicit

Pai nu s-a intamplat mare lucru. Site-ul e cam tot acelasi, afisarile tot, rotitele merg si le ungem cat de des putem, doar ca avem cu vreo cateva sute de vizitatori mai mult, si de trei ori mai multe clicuri.
    Cu toate acestea veniturile s-au injumatatit (nu a fost ceva brusc).

Poate ca stiti voi mai multe despre criteriile google si de ce nu mai au reclamele valoarea care au avut-o inainte..

Sfaturi.. idei legate de posibile cauze, solutii, pentru ca nu mi se pare normal, dar cine stie, poate defapt este normal!

Multumesc din nou!
    Ultima modificare făcută de fellow; 18th February 2008 la 23:53.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Cauze: lipsa/fluctuatia advertiserilor pe keyword-ul respectiv.
    Cauze2: Google AdSense sucks pentru o mare parte a keyword-urilor.

Valoarea reclamelor nu are legatura cu aranjarea lor in pagina. Rearanjandu-le si schimbandu-le culoarea sa fie mai clickable, poti eventual sa cresti CTR-ul, dar CPC-ul mediu iti va fi la fel.

Solutie: schimba keyword-urile pe care te axezi (hard work si nu garanteaza rezultate)
    Solutie2: incearca alta metoda de monetizare, stii...nu a inceput lumea internet advertising-ului cu AdSense si nici nu se va sfarsi (asta de la unul care a sfarsit-o definitiv cu adsense).

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    864
    Putere Rep
    36

Implicit

Si eu am avut site-uri de entertainment si la fel ca in cazul tau au scazut pana la 1 cent pe click. Nu prea ai ce sa le faci, e o nisa prost platita. Eu le-am abandonat pe majoritatea, si am reinceput pe tehnologie, unde e alta viata.

Sfatul meu e sa umbli la design sa incerci sa cresti ctr-ul. Un ctr normal pe entertainment e ceva de genul 1 din 10 unici sa dea click. Acum depinde cate afisari pe unic ai tu, dar daca raportul e mic incearca sa pozitionezi altfel rclamele, sa cresti ctr-ul. Un calcul simplu arata ca la un ctr de 6-7% ai face $1k pe luna, ceea ce nu e rau.

Si in paralel gaseste-ti o nisa mai bine platita si dezvolta un alt site.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    839
    Putere Rep
    35

Implicit

E foarte posibil ca si advertiserii sa fie dispusi sa plateasca mai putin, pentru ca au observat (de exemplu) ca traficul din AdSense (Content Network) converteste mult mai slab.
    Pana la urma nu am inteles: cat e media CPC-ului : 1 cent, 10 centi ? Din cate vad, in mai 2007 era 10,5 centi, iar acum este 2,7 centi.
    Nu e exclus ca si Google sa-si opreasca mai mult din cat plateste advertiserul si sa dea mai putin publisherului.

Blizard este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th March 2008
    Posturi
    31
    Putere Rep
    32

Implicit

Salut,
    deci.. multe din acele clikuri sunt de pe acelasi IP din nou si eu aveam zile cand aveam 300 de clikuri 5$ .. cei care dau de 2 sau 3 sau 4 ori de pe acelasi IP nu se contorizeaza la ban... si poti sa stai cateva ore pe site si sa dai refreshuri si sa blochezi reclamele care crezi tu ca platesc putin ( de ex. reclama aceea cu " Maresteti Penisu cu 5 CM " aia sigur e prost platita... uitate pe acolo si vezi nu ai ce pierde

crash este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    33

Implicit

advertiserii de pe .ro sunt foarte zgarciti cand vine vorba investitie. pana la urma au si dreptate oamenii, daca nu e concurenta, de ce sa plateasca 50 de centi clickul? ca oricum si cu 5 centi/click tot ei sunt primii afisati.

in mod normal, media per click ar trebui sa creasca, de la an la an, dar asta presupune ca advertiserii sa priceapa ca au nevoie de reclama online si cati mai multi sa investeasca in Adwords.

se poate sa fie si cum zicea Blizard, ca de pe acelasi IP sa se inregistreze mai multe click-uri si atunci sa scada valoarea per click.

eu am un site care de exemplu din 15 clickuri imi face un dolar. si asta se intampla aproape zilnic. mai sunt si exceptii cand din 20 de clickuri imi face 60 de centi... problema mea este cu vizitatorii pt ca nu sunt atat de multi pe cat as vrea eu sa fie... in timp sigur o sa fie mult mai multi.
    Ultima modificare făcută de crash; 10th March 2008 la 18:20.
    keep dreaming...

doggy este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th August 2007
    Locaţie
    Paradis
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

treaba e simpla... reclamele ptr contentu tau sunt prost platite

JoeDirt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    Slatina/Timişoara
    Posturi
    74
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu azi am avut un click care valora 0.01 $ deci nu ma mai mira nimic. Inca 99 de astfel de click-uri si fac 1$

Pagina 1 din 5 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. CLICURI si $ - de unde?
    De fellow în forumul Adsense
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 15th December 2007, 21:24
  2. Clicuri Adwords versus vizite pe trafic.ro
    De ciuly în forumul Adwords
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd November 2006, 20:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte