Un site urca in fiecare zi cate o ora in primele 5 pozitii dupa un keyword apoi google ma pune pe a doua pagina pe pozitia 12-15. Si asta se intampla zilnic...
As vrea sa stabilizeze pe pozitia 1...
S-a mai intamplat la cineva ?
Un site urca in fiecare zi cate o ora in primele 5 pozitii dupa un keyword apoi google ma pune pe a doua pagina pe pozitia 12-15. Si asta se intampla zilnic...
As vrea sa stabilizeze pe pozitia 1...
S-a mai intamplat la cineva ?
Ultima modificare făcută de cos_raq; 8th June 2008 la 01:00.
Eu am observat fluctuatii decat cu 10-15 pozitii (nu pagini)
mda, ne omoara acest "google break-dance"
la mine nu au aparut fluctuatii asa mari. adica maxim 6 pozitii, la cuvinte destul de importante. in mod normal stau pe pozitiile 3, 4 sau cel mult 5.. dar se mai intampla sa ajung si pe 9. cu toate astea, niciodata nu m-a scos din prima pagina.
keep dreaming...
eh.. eu am sarit odata 2 pagini..
de obicei cat tine valsul asta?ca din cate vad la mine se tot plimba de saptamani bune..
Am un Catalog afaceri
Şi pe mine mă omoară, de când m-am apucat de seo la respectivul site o ţine aşa.. (de 2 luni)
Poate ca sunt mult prea multi care au keywords foarte asemanatoare cu ale tale dar care au mai prost facut SEO ... si din cauza asta apar si fluctuatiile ... altceva nu cred sau nu stiu eu de la ce ar putea fi ... deci incearca sa fii un pic MAI unic![]()
nu e aia problema...la fel patesc si eu de peste 2 luni...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)