pstefan75, incearca sa-ti reinstalezi google toolbar![]()
daca ar ajunge dmoz sa aibe PR 0 ar insemna ca 95% dintre siturile de pe net sa aibe PR -25![]()
pstefan75, incearca sa-ti reinstalezi google toolbar![]()
daca ar ajunge dmoz sa aibe PR 0 ar insemna ca 95% dintre siturile de pe net sa aibe PR -25![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Eu inca astept niste exempla sa stiu despre ce sa vorbesc.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Krumel...era o intrebare si am explicat ce am facut eu...si pus si simplu eram uimit...pt ca a mers sa imi submit linku fara probleme si citind threadu asta...am ramas putin aiurea pt ca a ciudat ca ei sa dea drumu la submissions pe site dar de fapt sa nu functioneze ( de unde si uimirea mea ).Asta nu inseamna ca am negat ce ai zis tu,am scris eventual sa vii cu un raspuns mai pozitiv...nu agresiv...anyway tnx
Vexx de vreo 6 luni nu se primesc site-uri in ODP. Pagina de sugerare merge, dar site-urile nu ajung la editori.
Am spus alb pe negru.
E site-ul in ODP adaugat?
Cat despre agresivitate...sper sa nu te fi sensibilizat prea tare...dar multi oameni lasa impresia ca stiu ce vorbesc.
pstefan75 trimite torusi un pM macar cu ceea ce ai postat aici. Eu nu am inteles nimic din ce spui. Eventual cu niste link-uri.
In cazul in care nu s-a inteles! Atasez imagini ca sa inteleaga toata lumea la ce ma refer!
http://www.dmoz.org - PR0
http://dmoz.org - PR8
Da,asa cum ti-am zis si pe PM, ODP ruleaza acum pe un alt domeniu asiniat, cred.
Asta ar fi o explicatie.
si tot putin offtopic...Krumel...se poate afla cumva cand o sa fie online chestia si o sa ajunga la editori? am cautat si dupa un thread aici..dar poate nu am cautat bine...as fi extraordinar daca unul din voi ar anunta cumva chestia asta ...and tnx
Evident ca o sa anunt.
Sint trei locuri de unde o sa poti afla: aici, pe blogul personal si pe Softpedia.
Am tot citit topicul cu DMOZ page rank zero si ma gandeam daca sa raspund sau nu. Sa zicem ca maine face PR 0. Care-i problema si de ce va racaie? In ultima vreme incep sa ma bucur ca importanta lui in SERPS a mai scazut pentru ca prea multa vedea in listarea in DMOZ un fel Primaria Capitalei unde nu treci nici de secretara fara spaga.
ODP si oamenii implicati in acel proiect ar trebui aplaudati pentru munca voluntara pe care o fac (va asigur ca nu castiga nici un bani din asta) nu muscati de partea dorsala imediat ce apare un mic motiv.
p.s. ca editor inca activ va pot spune ca cea mai buna modalitate de a fi adaugati este sa va construiti un site cu informatii de calitate si sa lasati un editor sa-l gaseasca. Majoritatea cererilor de listate oricum nu respectau termenii de editare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)