Pagina 19 din 20 PrimulPrimul ... 917181920 UltimulUltimul
Rezultate 181 la 190 din 195

Subiect: Cei mai simpli pași pentru a ajunge in prima pagina Google / cum anulezi penalizarile

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Interesant si rezultatul...

Expedia Lost 25% Of Their Search Visibility In Google Possibly Over Unnatural Links

Din pacate problema e ca pentru big brands penalizarile tin doar 10 zile.
    Cand esti brand, faci ce vrei. E normal, dar nu logic. Online este cu si despre bani. Cand Booking investeste 40 mil anual in adwords (suma este mult mai mare), cat de greu este sa investeasca 1 milion in seo pe ro? Nu au nevoie de atat, 100k si sunt no 1, deci indiferent ca google "trece cu vederea" sau nu, au bugete pentru seo.

Cum face booking seo nu se compara cu "firmele mici", care nu-si permit, asa ca viitorul suna prost pentru cei mici. Booking este deja top 10 pe majoritatea cautarilor cu "cazare", intr-un an o sa fie loc 1 peste tot, asa ca uitati de loc 1. Vine exepedia? Nu cred, deci ramane loc 2+ pentru restul. Cu cat mai multe brands pe nisa, + wiki+stiri+images, etc, cu atat mai putine locuri pentru ceilalti.

Eu unul sunt client expedia si booking, in detrimentul celor romanesti. Preturi mai mici, servicii mai bune, navigare mai simpla si mai rapida, etc. Daca apar loc 1, 2 in organic, nu conteaza pentru mine, pentru ca oricum sunt deja brand, iar eu ma duc direct pe site. E normal sa apara loc 1,2? In cazul de fata, DA. Ofera ceea ce caut = servicii (bilete avion, cazare, etc), eu nu caut sa citesc pe booking sau exepdia, pentru citit sunt alte site-uri.

Ii penalizeaza google? Cu siguranta NU, au putere sa faca ce vor. Iar cum ultimele penalizari se dau pe pagina si nu pe domeniu, e simplu sa schimbi numele paginii, in caz de penalizare.

Poti sa mai ajungi brand cu un proiect in 2014? DA, dar extrem de greu fata de 2007-8. Ai nevoie de bugete enorme, strategie foarte buna, rabdare, sau sa oferi un serviciu (produs) genial si unicat. Este exact ca in offline!
    Ultima modificare făcută de Tom; 21st January 2014 la 11:54.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Gratian Alinei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    8th November 2013
    Locaţie
    Mangalia
    Posturi
    203
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Cand Booking investeste 40 mil anual in adwords (suma este mult mai mare)
    Link-urile Booking din AdWords conțin cod de afiliat. Comisionul cedat e între 25%-40%. Nu m-ar mira ca afiliatul să fie chiar Google și, la așa volum, să treacă de 50%.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Gratian Alinei Vezi Post
    Link-urile Booking din AdWords conțin cod de afiliat. Comisionul cedat e între 25%-40%. Nu m-ar mira ca afiliatul să fie chiar Google și, la așa volum, să treacă de 50%.
    Cei 40 mil sunt bani platiti de companie
    Ce platesc afiliatii este altceva
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Gratian Alinei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    8th November 2013
    Locaţie
    Mangalia
    Posturi
    203
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Cei 40 mil sunt bani platiti de companie
    Ce platesc afiliatii este altceva
    Booking.com Centrul pentru parteneri - Politicile cu privire la promoții
    Politicile cu privire la promoții:

1. Paid search, Nu permitem în nici un fel ca produselor noastre afiliate să fie promovate pe platforme de terță parte.

Așa că, ori folosesc un cod de afiliat pentru a gestiona traficul din AdWords, ori afiliatul are platforma (Google)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Gratian Alinei Vezi Post
    Booking.com Centrul pentru parteneri - Politicile cu privire la promoții
    Politicile cu privire la promoții:

1. Paid search, Nu permitem în nici un fel ca produselor noastre afiliate să fie promovate pe platforme de terță parte.

Așa că, ori folosesc un cod de afiliat pentru a gestiona traficul din AdWords, ori afiliatul are platforma (Google)
    TRebuie sa iei in calcul ca pot fi si afiliati premium ce au alte conditii, sau poate gestioneaza prin intermediul platformei de afiliere performantele obtinute de campaniile adwords, sau poate vor sa rescrie cookie de afiliere
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

CDK
    CDK este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Vârstă
    43
    Posturi
    94
    Putere Rep
    35

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

[trolling]Tot ce pot sa spun e ca inca mai astept penalizarea aia despre care imi vorbea lumea de pe aici, dar vad ca se lasa mult asteptata[tristete maxima][/tristete maxima]. Mai mult de atat, s-a intamplat o mare nenorocire: de prin Septembrie mi-a crescut traficul pe toate site-urile mele. Asta e, mai astept. Deci sa inteleg ca trebuie sa treaca mai mult de 2-3 ani pana iau penalizarea? Daca da, cat?[/trolling]

Acest post este un pamflet. Sau nu. In fine. Site-urile mele sunt bine mersi fara sa mai fac ceva la ele. De cand le-am pus pe primele locuri in Google mi-a fatat pisica de 4 ori. Glumesc. Nu am pisica. Nici caine. Am avut caine dar a murit calcat de masina. Este o poveste foarte trista din pacate. Incepe cainele meu sa faca ca toti dracii prin casa. Iar eu ii zic nevestei "du femeie cainele la pisatoare ca schelalalie prin casa". Si ea l-a dus afara. Mare greseala. A venit un loganist in mare viteza si l-a calcat pe Strumfi al meu cand saracul voia sa se pipi in mijlocul strazii. Si a murit. Strumfi nu loganistul. Sa-i fie tarana usoara. Loganul era un fel de cacaniu mixat cu voma. Stiti site-ul ala romanesc de radiouri online pe care il detine un nene mai incet la minte de se imbraca in kimono? Exact culoarea aia de cacat o avea si loganul. V-am zis ca e trist. Acum am luat alt caine. L-am botezat Bruzli in cinstea domnului cu kimono de aici de pe site pentru ca nu vreau sa uit ce culoare de rahat cu voma avea loganul. Exact ca si site-ul ala de radiouri. Bruzli face pipi si caca in casa momentan ca e mic. Ma gandesc ca Strumfi cerea afara de fiecare data. Lacrimez. V-am zis ca e trist. Covorul pute a pipi de caine. La fel si site-ul in stil web0.001 al domnului cu kimono. Trist. Lacrimez din nou.

Metoda inca functioneaza dar trebuie acordata mare atentie de fiecare data structurii site-ului. Sper ca cei care mi-au trimis mesaje cu rezultatele lor atat prin seopedia cat si prin intermediul comunitatii mele sa isi reaminteasca de acest topic si sa le dea si celorlalti detalii despre cum stau in SERP acum site-urile pe care au facut teste urmand strict doar metoda mea. Eu nu vreau sa mai dau detalii si sa port discutii cu kimonoisti. Imi scade iq-ul si ajung sa imi deschid site-uri cu posturi de radio online.

In continuare nu raspund la mesajele private si nu voi vinde linkuri sau servicii seo. Probabil ca oricum nu voi avea cum sa raspund daca voi primi ban pentru trolling, offtopic etc. Whatever. Lacrimez din nou. Strumfi i miss you.

Spor.

Sa nu uit. Salut Tom

sty1129 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    19
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    TRebuie sa iei in calcul ca pot fi si afiliati premium ce au alte conditii, sau poate gestioneaza prin intermediul platformei de afiliere performantele obtinute de campaniile adwords, sau poate vor sa rescrie cookie de afiliere
    Pare mai plauzibil. Am facut niste cautari si codul de afiliat se schimba:
    La hoteluri in Bucuresti e un cod, la apartamente in Bucuresti e alt cod. La cautari pe alte orase iar se schimba.
    Iar in legatura cu comisionul, booking plateste xx% din comisionul lui incasat de la hotel, care este minim 15% la apartamente, 20% la hotel (din auzite) si creste pentru cine vrea pozitionare mai buna in cautarile din cadrul booking (deci pentru cautarile efectuate pe booking)

PantyMagazin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th March 2014
    Vârstă
    41
    Posturi
    28
    Putere Rep
    0

0 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Frumos articol , felicitari

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de PantyMagazin Vezi Post
    Frumos articol , felicitari
    @Panty, o sa iti spun un mic secret. Degeaba faci tu cele 30 de posturi ca tot nu o sa poti posta in marketplace atata vreme cat reputatia ta este pe rosu.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Pagina 19 din 20 PrimulPrimul ... 917181920 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Prima pagina la Google cu numai 30 linkuri
    De stefaniavoiku în forumul Link Building
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 31st March 2012, 21:59
  2. Negocieri: prima pagina in google
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th February 2011, 09:29
  3. cum aduci un site pe prima pagina in google
    De daniweb în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 19th June 2009, 01:47
  4. Disparitie prima pagina din indexul Google
    De mobshop în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th February 2007, 08:27
  5. Caderi de pe prima pagina de la Google
    De dary5ro în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 11th December 2006, 19:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.