Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
stiu ca trolezi prietene, de altfel am sesizat comentariile tale hazlii de pe acest forum..ma distrez, ce sa spun...imi pare bine ca exista astfel de membri aici. Chestia cu 30$ este doar un raspuns la obiect pentru importanta pe care tot mi-o dau pe acest forumasa ca te obosesti degeaba. Aaaa, uitasem...eu sunt junior si trebuie sa fiu tratat ca atare...aha, am inteles.
Iti spun si tie, nu este bine sa crezi tot ce vezi si auzi.Sa facut test pe seopedia si ceva mai amplu si se pare ca nu sunt rezultate, nu gasesc unde este threadulDaca nu esti convins de utilitatea metodei, de ce nu experimentezi?
Pentru a functiona probabil ai nevoie de un procent mai mare din cautarile totale ce se fac pe cautarea respectiva
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
este logic, daca urmaresti sa rankezi bine pentru un keyword cu 100.000+ cautari exacte/luna, este clar ca metoda nu functioneaza. Dar am specificat asta, iar exemplul cu "web hosting" este edificator zic eu. Cred ca oricine de aici are capacitatea de a intelege care sunt limitarile unei astfel de metode.
Ultima modificare făcută de Apex; 6th July 2013 la 15:31.
Dan, e destul de simplu. si am mai spus-o, depinde care sunt aspiratiile fiecaruia. Este clar ca pentru cuvinte cheie foarte competitive, metoda nu va functiona. Si cred ca nimeni nu ar trebui sa gandeasca atat de departe cu o asemenea metoda. Eu cand folosesc tehnica asta nu ma gandesc decat la un singur lucru: trafic organic -> conversii. Iar cand ma apuc de treaba vizez exclusiv long tail-ul, nimic altceva. Daca exista cineva pe aici care vrea sa rankeze #1 pentru "imobiliare", discutia asta nu isi are rostul. plus ca o asemenea metoda are limitarile ei si prin prisma faptului ca rezultate scontate nu vor aparea in lipsa unui cumul de factori de care ar trebui sa se tina cont. Si aici nu ma refer la altceva decat la o buna optimizare, atat on cat si off-page.
Ultima modificare făcută de Apex; 6th July 2013 la 17:14.
Avem cel putin 3 colegi care se bat pe keyword "imobiliare" si sunt interesesati in ce procent ii ajuta.
Mai sunt cativa cu "imobiliare bucuresti:, "garsoniere militari" si altele. Pe ei in ce procent ii ajuta?
Pe long tail nu vad sensul discutiei, acolo cu 2-3 linkuri ai rezolvat problema. Deci pana la urma la ce ajuta metoda asta?
OP spune ca pe nise competitive, tu spui ca pe nise fara competitie mare.
Trust, but verify.
Mai mult ca sigur ca metoda nu este pentru asa ceva. Eu am inteles ce a spus OP, numai ca atunci cand am intrat in discutia asta am subliniat faptul ca vorbesc depre o metoda similara, si nu una identica. In prezent nu am nici un site dezvoltat pe .ro, asa ca nu pot sa ma pronunt daca e de ajuns 2-3 linkuri pentru a ajunge in top pe anumite cuvinte, fie ele long tail. Ideea e ca pe .com altfel stau lucrurile, acolo competitia este foarte mare chiar si pe long tail, iar sa te bazezi doar pe link building nu este o solutie decat pe termen lung. Si sunt sigur ca sunt multi pe acest forum care stiu cum e cu .com-ul asta.
Eu vorbeam de rezultate imediate, 2-3 saptamani pentru a urca niste pagini interne cat mai sus. In sensul asta, pentru mine cel putin, metoda este destul de utila.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)