31st March 2012, 14:07
4 out of 9 members found this post helpful.
Prima pagina la Google cu numai 30 linkuri
Am gasit un report foarte misto care te invata sa ajungi in prima pagina la Google in 30 de zile cu doar 30 de linkuri.
Am sa incerc si eu smecheria , dar am zis ca frumos ar fii sa vi-o arat si voua . Asadar downloadati de mai jos si astept pareri dupa ce o cititi aici .
emoneyguides.com/link-building.html - Download gratuit aici
Ultima modificare făcută de Krumel; 31st March 2012 la 14:19.
Motiv: Scos link, sursa nu e de incredere
31st March 2012, 14:18
3 out of 8 members found this post helpful.
Adu un site la cautarea "jocuri" in 30 de zile si sa ramana stabil acolo inca cel putin 90 de zile si ai 1000 Euro de la mine
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
31st March 2012, 14:20
2 out of 4 members found this post helpful.
De ce esti asa rauvoitor ? Mi se pare ca esti cam frustrat .. sincer ..
te rog citeste materialul si apoi vino cu remarci de genul asta .. Nu am zis orice site si orice nisa ..
Si te rog pastreaza ofertele pentru altcineva.
31st March 2012, 14:48
1 out of 2 members found this post helpful.
Stefania, nu cred ca este rautate si nici frustrare... Este realitate mai degraba,si experienta. In seo nu exista smecherii - care sa mearga si sa tina - nu exista miracole sau cai scurte... Bulinutele alea verzi de la profilul unui utilizator ar trebui sa fie un indiciu pentru tine vis-a-vis de experienta si reputatia acelui utilizator. Crezi ca a adunat atat de multe prin rautate, frustare sau fara a avea destula experienta in bransa?
Evident, niciodata nu inveti din greselile altora, asa ca mi-ar place sa incerci metoda aia si apoi sa ne impartasesti experienta... Succes
31st March 2012, 14:52
5 out of 9 members found this post helpful.
nu .. dar cand un om vine si isi da cu parerea inainte de a vedea despre ce este vorba asta denota : fie ca el a inventat chibritul( ceea ce ma indoiesc ) fie .. un cuvant mai urat cu p.... evit sa folosesc astfel de cuvinte.
Si aroganta vorbelor cu oferta denota clar cuvantul cu p.... mai ales ca se adresa unei femei.
asa ca sa o lasam moarta . Eu am gasit acest report si am zis ca poate intereseaza si pe altii , nu am crezut ca aici sunt numai inventatori si mari seo guru's pe care ii ofensez cu asa ceva ..
imi cer scuze dar imi place sa cred ca mai sunt si alti oameni care poate sunt interesati si nu mi se pare corect ca dupa cateva stele verzi sa suportam mitocanie, proasta crestere si indolenta.
Si cu asta am pus punct!
31st March 2012, 14:59
2 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
stefaniavoiku
De ce esti asa rauvoitor ? Mi se pare ca esti cam frustrat .. sincer ..
te rog citeste materialul si apoi vino cu remarci de genul asta .. Nu am zis orice site si orice nisa ..
Nu din rautate am facut afirmatia asta, am citit in diagonala materialul, sunt cateva sfaturi gresite acolo despre optimizarea onpage de exemplu,
si spun din experienta, mai ales pe com nu prea ai cum sa intri in top 10 in 30 de zile facand ce se spune acolo.
Nu te-am jignit, ci prin oferta mea am vrut sa spun subtil ca nu prea poti obine astfel de rezultate asa cum scrie in acel material, are si chestii bune.
Dar numai daca te uiti la site-ul care il recomanda (design, continut, etc) iti dai seama ca sunt tampenii
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
31st March 2012, 15:01
2 out of 2 members found this post helpful.
Scuza-ma dar numai subtil nu ai fost...
Daca spuneai asa de prima data cu siguranta nu ti-as fi raspuns asa .
31st March 2012, 15:08
2 out of 2 members found this post helpful.
Colegii de mai sus si nu numai ei vor sa spuna ca e imposibil asa ceva, exceptie cand targetezi un cuvant fara cautari, gen "autoturism burundi golden yellow".
In atatia ani de cand lucram in seo stim ca nu se poate asa ceva, fiind vorba atat de update-urile la google cat si de faptul ca nici concurenta nu sta.
Poti incerca insa, avand la dispozitie sectiunea de teste seo pe forum pentru iluminarea necredinciosilor 
Succes
Credinta la institutiile specializate. Aici facem
Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco