31st March 2012, 21:51
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Dan
La o nisa fara concurenta sunt pe prima pagina fara macar sa pun un link catre site. Ce vorbim noi aici sunt niste vrajeli asa, sa umplem spatiul virtual degeaba. Bine ca nu sunt moderator, ca inchideam topicul asta si bagam si un avertisment pe perioada nedeterminata.
Si da OP, nu stam pe forum sa suferim indolenta si proasta crestere. Eu te-as fi banat pentru faza asta.
Eu nu m-am suparat, stai linistit, stiu ca nu sunt GURU, se vede asta in contul de la banca. Si mama spunea ca sunt prost crescut.
Asa ca are dreptate, si nici eu nu mi-am ales replica prea bine, si poate am suparat.
Ca idee general, daca vad un sfat SEO pe un site care arata ca ala, nici nu ma uit in general sa vad ce scrie, acum am facut o exceptie, dar cand am vazut ca factor de ranking este fontul de 5, am zis ca restul nu prea mai merita, dar apoi am vazut ca recomanda si un serviciu de linking ce pare a fi din cele ce tocmai au fost deindexate de google (poate ma insel, dar nu am stat sa verific).
E un site din categoria " 1000 de ponturi cum sa castigi 1 milion de euro in 30 de zile fara sa cobori din pat"
OFFTOPIC am primit la reputatie negativa in topicul asta cat nu am primit tot anul, dar e normal si nu este cu suparare, merit chiar mai multa. Dar am primit si ceva pozitiva
Stefania te rog sa ma ierti ca te-am jignit! Sa ai o seara frumoasa!
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama