Cea mai simpla metoda:
Vechime, link building, content unic (cel mai simplu zic eu).
Cea mai simpla metoda:
Vechime, link building, content unic (cel mai simplu zic eu).
@Stefania
Sigur nimeni nu face asa ceva. De distractie poate. Cand ai in spate un contract... nu te joci. Fa un test acolo si spune-ne ce rezultate ai obtinut in 30 zile + 2 sapt.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Q1nesco ai dreptate .. doar nu faci experimente pe clienti...
Nu ma refeream la asa ceva .. Este o metoda ce merge strict pe urcare rapida pentru affiliate, cpa, etc...cu pagini simple , statice sau Wordpress.
Nu pentru siteuri serioase ... imi pare rau ca s-a inteles asta dar credeam ca e clar.
Nu faceti asa ceva pe siteurile clientilor !!!
solutile miraculoase in seo, potenta, tratarea cancerului si bubelor negre. In doar 30 de zile... err... 30 de linkuri.
Acum, daca stau sa ma gandesc bine, chiar te ar putea ajuta 30 de linkuri sa ajungi primul. Cate unul de la google, yahoo, youtube,etc... numarati voi 30![]()
Eu am avut mereu impresia ca asta e forum de SEO![]()
Trust, but verify.
In 30 de zile ajungi pe prima pagina la cautari mici, la o cautare unde ai concurenta cum este cea de la "jocuri" iti trebuie cateva luni bune, eu am ajuns pe prima pagina la jocuri dupa un an, daca ajungi repede si sansele de a zbura sunt la fel.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
M-am uitat si pe acel e-book si site. Site-ul pare foarte foarte suspect si nu as sfatui pe nimeni sa ii dea crezare. Tipul spune niste chestii foarte generale despre optimizare on-page si off-page. Nu sunt mari secrete SEO ce a scris el acolo.
Ce a zis el mai exact este ca trebuie sa iti faci un site pe un topic nu foarte concurent, faci cateva articole, le pui pe cateva site-uri de social bookmarking si ajungi rapid pe prima pagina. Eu cred ca se poate asta, dar daca nu oferi calitate vei zbura rapid de acolo. Pe cuvinte care nu prezinta nici un fel de competitie poti sa ajungi listat in prima pagina doar cu cateva linkuri, daca vin din sursele potrivite.
Ceea ce conteaza foarte mult este ce au facut ceilalti inaintea ta. Un cuvant poate sa fie foarte competitiv si daca are 1000 de cautari lunare.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
La o nisa fara concurenta sunt pe prima pagina fara macar sa pun un link catre site. Ce vorbim noi aici sunt niste vrajeli asa, sa umplem spatiul virtual degeaba. Bine ca nu sunt moderator, ca inchideam topicul asta si bagam si un avertisment pe perioada nedeterminata.
Si da OP, nu stam pe forum sa suferim indolenta si proasta crestere. Eu te-as fi banat pentru faza asta.
Ultima modificare făcută de Dan; 31st March 2012 la 21:18.
Trust, but verify.
Domnul Dan ..observ aceleasi trasaturi .. ca si cele descrise mai sus ...
Sa inteleg ca sunteti prieteni ... aveti multe in comun..![]()
asa e el, un tip comun
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)