Pagina 17 din 20 PrimulPrimul ... 71516171819 ... UltimulUltimul
Rezultate 161 la 170 din 195

Subiect: Cei mai simpli pași pentru a ajunge in prima pagina Google / cum anulezi penalizarile

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    asta e si motivul pentru care castigi 30$/luna din online
    Iti spun si tie, nu este bine sa crezi tot ce vezi si auzi.
    Daca nu esti convins de utilitatea metodei, de ce nu experimentezi?
    Sa facut test pe seopedia si ceva mai amplu si se pare ca nu sunt rezultate, nu gasesc unde este threadul
    Pentru a functiona probabil ai nevoie de un procent mai mare din cautarile totale ce se fac pe cautarea respectiva
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Apex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Pentru a functiona probabil ai nevoie de un procent mai mare din cautarile totale ce se fac pe cautarea respectiva
    este logic, daca urmaresti sa rankezi bine pentru un keyword cu 100.000+ cautari exacte/luna, este clar ca metoda nu functioneaza. Dar am specificat asta, iar exemplul cu "web hosting" este edificator zic eu. Cred ca oricine de aici are capacitatea de a intelege care sunt limitarile unei astfel de metode.
    Ultima modificare făcută de Apex; 6th July 2013 la 15:31.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Apex Vezi Post
    Cred ca oricine de aici are capacitatea de a intelege care sunt limitarile unei astfel de metode.
    Eu nu am capacitatea de a deduce singur, ca n-am testat.
    Poti detalia te rog limitarile acestei metode?
    Trust, but verify.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Eu nu am capacitatea de a deduce singur, ca n-am testat.
    Poti detalia te rog limitarile acestei metode?
    Dan, e destul de simplu. si am mai spus-o, depinde care sunt aspiratiile fiecaruia. Este clar ca pentru cuvinte cheie foarte competitive, metoda nu va functiona. Si cred ca nimeni nu ar trebui sa gandeasca atat de departe cu o asemenea metoda. Eu cand folosesc tehnica asta nu ma gandesc decat la un singur lucru: trafic organic -> conversii. Iar cand ma apuc de treaba vizez exclusiv long tail-ul, nimic altceva. Daca exista cineva pe aici care vrea sa rankeze #1 pentru "imobiliare", discutia asta nu isi are rostul. plus ca o asemenea metoda are limitarile ei si prin prisma faptului ca rezultate scontate nu vor aparea in lipsa unui cumul de factori de care ar trebui sa se tina cont. Si aici nu ma refer la altceva decat la o buna optimizare, atat on cat si off-page.
    Ultima modificare făcută de Apex; 6th July 2013 la 17:14.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Dan, e destul de simplu. si am mai spus-o, depinde care sunt aspiratiile fiecaruia. Este clar ca pentru cuvinte cheie foarte competitive, metoda nu va functiona. Si cred ca nimeni nu ar trebui sa gandeasca atat de departe cu o asemenea metoda. Eu cand folosesc tehnica asta nu ma gandesc decat la un singur lucru: trafic organic -> conversii. Iar cand ma apuc de treaba vizez exclusiv long tail-ul, nimic altceva. Daca exista cineva pe aici care vrea sa rankeze #1 pentru "imobiliare", discutia asta nu isi are rostul. plus ca o asemenea metoda are limitarile ei si prin prisma faptului ca rezultate scontate nu vor aparea in lipsa unui cumul de factori de care ar trebui sa se tina cont. Si aici nu ma refer la altceva decat la o buna optimizare, atat on cat si off-page.
    Avem cel putin 3 colegi care se bat pe keyword "imobiliare" si sunt interesesati in ce procent ii ajuta.
    Mai sunt cativa cu "imobiliare bucuresti:, "garsoniere militari" si altele. Pe ei in ce procent ii ajuta?

Pe long tail nu vad sensul discutiei, acolo cu 2-3 linkuri ai rezolvat problema. Deci pana la urma la ce ajuta metoda asta?
    OP spune ca pe nise competitive, tu spui ca pe nise fara competitie mare.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Avem cel putin 3 colegi care se bat pe keyword "imobiliare" si sunt interesesati in ce procent ii ajuta.
    Mai sunt cativa cu "imobiliare bucuresti:, "garsoniere militari" si altele. Pe ei in ce procent ii ajuta?

Pe long tail nu vad sensul discutiei, acolo cu 2-3 linkuri ai rezolvat problema. Deci pana la urma la ce ajuta metoda asta?
    OP spune ca pe nise competitive, tu spui ca pe nise fara competitie mare.
    Mai mult ca sigur ca metoda nu este pentru asa ceva. Eu am inteles ce a spus OP, numai ca atunci cand am intrat in discutia asta am subliniat faptul ca vorbesc depre o metoda similara, si nu una identica. In prezent nu am nici un site dezvoltat pe .ro, asa ca nu pot sa ma pronunt daca e de ajuns 2-3 linkuri pentru a ajunge in top pe anumite cuvinte, fie ele long tail. Ideea e ca pe .com altfel stau lucrurile, acolo competitia este foarte mare chiar si pe long tail, iar sa te bazezi doar pe link building nu este o solutie decat pe termen lung. Si sunt sigur ca sunt multi pe acest forum care stiu cum e cu .com-ul asta.
    Eu vorbeam de rezultate imediate, 2-3 saptamani pentru a urca niste pagini interne cat mai sus. In sensul asta, pentru mine cel putin, metoda este destul de utila.

Vicarious este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    338
    Putere Rep
    27

Implicit

@Apex nu te mai chinui sa explici, lumea a inteles. Dan doar face misto de tine. Este adevarat ca ironia folosita de el este fina, dar tot ironie este.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

In prezent nu am nici un site dezvoltat pe .ro, asa ca nu pot sa ma pronunt daca e de ajuns 2-3 linkuri pentru a ajunge in top pe anumite cuvinte, fie ele long tail. Ideea e ca pe .com altfel stau lucrurile, acolo competitia este foarte mare chiar si pe long tail, iar sa te bazezi doar pe link building nu este o solutie decat pe termen lung. Si sunt sigur ca sunt multi pe acest forum care stiu cum e cu .com-ul asta.
    Eu tot nu inteleg pe ce te bazezi cand decizi sa aplici aceasta strategie. Ce inseamna "competitie mica" pe .com, cum o calculezi.
    Ca sa imi fie clar, da-mi nistexemple.. la limita asa. Cum ar fi: pe "london hotels" nu poti s faci nimic cu asta, dar pe "east london hotel reviews" merge.

Deci ceva practic, pentru ca fiecare intelege diferit termenul de "competitie mare".

@Vicarious - Ti-am adresat vreo propozitie macar pana acum? De unde si pana unde ai dedus tu ce fac eu, esti telepat? Parerea mea e ca ar trebui sa-ti vezi de ale tale.
    Trust, but verify.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de CDK Vezi Post
    Ceea ce am zis eu: Maxim 2 pe zi, maxim 10 în total. Adică în maxim 5 zile x 2 linkuri pe zi = 10 linkuri. După care nu mai trebuie să vă atingeți de nimic la partea de backlinkuri. Per total TOATE backlinkurile sunt maxim 10. Nu 120, nu 11. 10 maxim. Primul link trebuie să aibă pr minim 5. Celelalte minim pr 3. Primul link poate fi scos definitiv după 1 lună jumate. În clipa în care domeniul ajunge pe prima pagină Google pe kw respectiv e problema fiecăruia cum îl crește până la primele poziții.
    Si care este cel mai vechi site pe care il ai pe pozitii "fruntase" cu metoda asta? Mie imi este greu sa cred ca cei de la Google nu fac o reconsiderare sau nu au un modul ce verifica din cand in cand cum stau lucrurile. La fel cum un site penalizat ori cazut, cum vrei sa-i spui, isi recapata pozitia dupa un anumit timp consider ca si in situatia exemplificata de tine este vorba de aceeasi procedura, lucru care evident va rezulta intr-o pozitie fruntasa pentru un timp limitat.

Iar metoda ta oricum mi se pare putin cam... ciudata. Zici ca nu ar fi nici whitehat nici black, ceva la mijloc, dar daca e sa o iei babeste si pe aceeasi linie ai vedea ca alternative la a aduce un site propriu pe prima pagina este si de a intra pe serverele concurentei si de a da acele siteuri jos - in acest mod ai sta oricum mai mult timp pe pozitie fruntasa -. Ceea ce tie probabil din ce ai spus ti s-ar parea normal si legal.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Vicarious Vezi Post
    Apex nu te mai chinui sa explici, lumea a inteles. Dan doar face misto de tine. Este adevarat ca ironia folosita de el este fina, dar tot ironie este.
    ai dreptate, mi-am cam furat-o oricum, nu ma deranjeaza ironia, doar faptul ca nu am sesizat-o la timp!

Pagina 17 din 20 PrimulPrimul ... 71516171819 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Prima pagina la Google cu numai 30 linkuri
    De stefaniavoiku în forumul Link Building
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 31st March 2012, 21:59
  2. Negocieri: prima pagina in google
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th February 2011, 09:29
  3. cum aduci un site pe prima pagina in google
    De daniweb în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 19th June 2009, 01:47
  4. Disparitie prima pagina din indexul Google
    De mobshop în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th February 2007, 08:27
  5. Caderi de pe prima pagina de la Google
    De dary5ro în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 11th December 2006, 19:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.