Salutare,
Foloseste cineva MGID ca sursa de monetizare?
Din cate am citit este o retea de trafic exchange care in plus te si plateste.
Sunt curios daca cei care folositi aceasta retea ne puteti da si cateva cifre...
Multumesc.
Salutare,
Foloseste cineva MGID ca sursa de monetizare?
Din cate am citit este o retea de trafic exchange care in plus te si plateste.
Sunt curios daca cei care folositi aceasta retea ne puteti da si cateva cifre...
Multumesc.
Salut,
De ce ai folosi o reţea de trafic exchange? Pentru banii? Nu mai bine îţi faci un blog bun, aştepţi 6 - 7 luni şi apoi faci de 2 - 3 ori mai mult de cât cu trafic exchange? Opinia mea este că site-urile de acest gen sunt o pierdere de vreme, şi mai bine aduci ceva bun în România, să citim cu drag si nu să ne gândim doar la banii. Părerea mea este că nu merită şi că banii câştigaţi din această reţea nu se compară cu banii făcuţi "curat" cu un blog frumos. Savvy?
Ultima modificare făcută de Maryan.; 4th April 2015 la 14:47.
Nu am avut o experienta categorica, am facut doar cateva calcule, in cea ce priveste banii castigati dintr-un site de acest gen. Poate nu m-am exprimat bine, si in loc de propria experienta puteam sa pun "Opinia mea este ca....". Voi modifica si mersi pentru observatie, voi fi mai atent atunci cand vreau sa spun ceva, sa nu para a "minciuna".
Am înţeles despre ce este vorba în legătură cu MGID, nu am lucrat cu site-uri de genul dar am citit pe el despre ce este vorba şi mi-am spus părerea. Banii "curaţi", a fost doar în ghilimele de rigoare deci nu am nimic cu aceste venituri, fiecare om face ce vrea, dar se poate câştiga mult mai mult şi mai frumos pe urma unui blog serios şi bun, chiar din primele luni. Este doar părerea mea, autorul acestui subiect o poate ignora, sau nu, este alegerea lui.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)