Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Pligg CMS - foloseste cineva ?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit Pligg CMS - foloseste cineva ?

Salut,
    Ma tot bate gandul sa incerc sa fac un site bazat pe scriptul pligg. Nu stiu cam la ce ar trebui sa ma astept ca si cerinte de server / cat spatiu va fi necesar etc.

Foloseste cineva asa ceva ? Momentan am luat ceva hosting de la hostgator, pachetul Baby Croc, pe care am inca vreo 3 site-uri cu trafic scazut. Este suficient acest pachet pentru a putea tine un site de acest tip ?
    Ultima modificare făcută de Nichita; 23rd February 2010 la 12:51.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

nu ma pricep asa bine la socotit banda & stuff care tin de hosting ca sa iti zic cu precizie, insa iti pot spune ca daca-l faci pentru ro, pachetul ala de hosting ar trebui sa fie suficient pentru o buna bucata de vreme (sa zicem chiar primul an).
    Spun asta pentru ca astfel de site-uri nu prea au succes la noi cel putin momentan.

Edit: haotik a avut daca nu ma insel digg.ro pe un asemenea script
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Nu vreau sa il fac pentru .ro pentru ca momentan nu suntem in trend cu social media.

Stiu de digg.ro Daca s-ar pune dofollow pe el si undeva in banner / lateral s-ar specifica acest lucru cred ca ar avea de castigat pe termen lung.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    35

Implicit

vad ca video`urile sunt de pe youtube ... in cazul asta ... te duce linistit ..
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    vad ca video`urile sunt de pe youtube ... in cazul asta ... te duce linistit ..
    Nu as vrea sa pun video-uri. Uite ce se poate face cu el: http://www.pligg.com/gallery/

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.330
    Putere Rep
    38

Implicit

Salut, traficul nu e problema, e super indeajunss baby sau orice plan ai avea.

Problema la pligg sunt spamurile, si ok are akismet astfel te scapa oarecum de robotii de spam

dar de www . rent-a-car-ieftin-brasov-timisoara-aia-a-masi.ro nu scapi pentru ca sunt oameni platiti pentru asta, si tre sa stai zilnic sa stergi zeci de articole care sunt defapt spam.

desi digg.ro e al meu este administrat de raavi care are o noua viziune a lui cu care nu am fost total de acord la inceput dar el decide. Toate siteurile mari de social media nu au follow pentru ca iti aduc trafic, asa ca decat sa isi puna lumea toate prostiile pentru o picatura de SEO preferam sa avem stiri de calitate si cititori multumiti de ce gasesc acolo.

Pentru cei ce vor varianta seo sa incerce blogpoint.ro

Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de haotik Vezi Post
    Salut, traficul nu e problema, e super indeajunss baby sau orice plan ai avea.

Problema la pligg sunt spamurile, si ok are akismet astfel te scapa oarecum de robotii de spam

dar de www . rent-a-car-ieftin-brasov-timisoara-aia-a-masi.ro nu scapi pentru ca sunt oameni platiti pentru asta, si tre sa stai zilnic sa stergi zeci de articole care sunt defapt spam.

desi digg.ro e al meu este administrat de raavi care are o noua viziune a lui cu care nu am fost total de acord la inceput dar el decide. Toate siteurile mari de social media nu au follow pentru ca iti aduc trafic, asa ca decat sa isi puna lumea toate prostiile pentru o picatura de SEO preferam sa avem stiri de calitate si cititori multumiti de ce gasesc acolo.

Pentru cei ce vor varianta seo sa incerce blogpoint.ro
    Salut. Am instalat scriptul localhost si aproape ca nu merge. Partea de admin nu poate fi utilizata. Ce versiune folosesti ? Poti lasa dofollow cateva luni pe site pentru ca dupa aceea sa le elimini.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 23rd February 2010 la 16:05.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Salut. Am instalat scriptul localhost si aproape ca nu merge. Partea de admin nu poate fi utilizata. Ce versiune folosesti ? Poti lasa dofollow cateva luni pe site pentru ca dupa aceea sa le elimini.
    Nu stiu cat e o idee buna. Pentru ca spamerii sunt atrasi de dofollow, nu de trust. Vor fi interesati sa te spameze pe tine de 10 ori mai mult decat pe unul mare dar care are nofollow.

Pe de alta parte, apropo si de ce spunea haotik eu sunt de parere ca un site de genul acesta cu dofollow ar putea fi o alternativa la toate celelalte care sunt nofollow.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

ibaldazar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th June 2007
    Locaţie
    falticeni
    Vârstă
    44
    Posturi
    214
    Putere Rep
    33

Implicit

eu folosesc un pligg tunat pana pe la 100 000 de inregistrari se comporta calumea, dupa aia incep searchurile sa rupa in doua mysql.

daca planuiesti un site mic.. recomand

cat despre spamm.. modifici captchaul..
    compara preturi si viziteaza forumul wow romania

Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Ma gandeam sa las dofollow site-ul pana ce se obisnuiesc userii sa posteze. Dupa ceva timp, cand comunitatea se mareste pot introduce nofollow.
    @ibaldazar - ce fel de pligg tunat ? Intergistrarile reprezinta numarul de articole in cazul tau ?

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Monetizare infolinks - foloseste cineva ?
    De Nichita în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 17th September 2010, 14:44
  2. Foloseste cineva clickatell ?
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st March 2010, 12:59
  3. Publicitatea in reteaua Romarg - foloseste cineva ?
    De Andretti în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th March 2010, 02:50
  4. Foloseste cineva yahoo web analytics?
    De c|neva în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th October 2008, 20:30
  5. foloseste cineva serviciile boom.ro
    De dexter în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th October 2005, 13:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •