5th July 2013, 21:45
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
evolution
Google poate sa ia si mac-ul calculatorului, sau vreo alta modalitate de a identifica ca requesturile vin de pe acelasi pc de fapt, chiar daca utilizezi proxy?
stai fara grija, MAC-ul nu se transmite niciodata pe internet, este vizibil doar in LAN.. si chiar daca nu era asa, MAC-ul poate fi clonat. In orice caz, nici un site pe care il accesezi nu iti poate afla MAC-ul, nici chiar Google
Google poate afla insa rezolutia ecranului, tipul de browser, sistemul de operare folosit etc. In cazul in care utilizezi metoda pe care ti-am spus-o, aceste date ramand neschimbate, VPN-ul modifica doar IP-ul. Totusi, asta nu inseamna ca nu exista posibilitatea ca 10 Ip-uri diferite sa transmita exact aceleasi date catre Google (rezolutia ecranului, tipul de browser, sistemul de operare folosit etc.). Prin urmare, Google nu poate trage concluzia ca este vorba despre unul si acelasi vizitator. Pentru mai multa siguranta insa, ar fi indicat sa mai ai si ceva trafic pe site, in afara de asta generat artificial pentru ca altfel ar putea sa se aprinda un beculet pe undeva.
Si nu abuza de metoda asta. Eu am folosit-o maxim 2-3 saptamani, pana cand am ajuns pe pozitia in care primeam trafic natural. De aici totul depinde de site, daca userii il gasesc interesant, Google stie asta si il mentine acolo. Dar daca vizitatorii parasesc siteul dupa 2 secunde, e doar o chestiune de timp pana cand iti vei pierde locul castigat.
6th July 2013, 00:45
7 out of 8 members found this post helpful.

Postat în original de
Tom
Chiar asa, lovelife, de ce postezi aiurea? Testeaza inainte si dupa aduci cateva dovezi, le compari cu cele ale lui Apex, si poti decide daca e ok sau nu.
Daca vrei sa ramai la 30$/luna, treaba ta, dar lasa-i pe altii, care vor mai mult sa involueze.
stiu ca trolezi prietene, de altfel am sesizat comentariile tale hazlii de pe acest forum..ma distrez, ce sa spun...imi pare bine ca exista astfel de membri aici. Chestia cu 30$ este doar un raspuns la obiect pentru importanta pe care tot mi-o dau pe acest forum
asa ca te obosesti degeaba. Aaaa, uitasem...eu sunt junior si trebuie sa fiu tratat ca atare...aha, am inteles.
6th July 2013, 00:58
1 out of 1 members found this post helpful.
@Apex
Legat de CCleaner, care-i rostul sa stergi toate chestiile alea, nu-i la fel daca intri in browser in modul Privat? Gen CTRL + SHIFT + N pt chrome, for exemplu, sau CTRL + SHIFT + P pt firefox si IE?
Intreb pt ca practic, in modul Incognito, sau cum ii zice, nu se tine cont de cookie-urile pe care le aveai deja, nu se pastreaza cookie-uri de la vizitele facute in modul Incognito.. deci nu cred ca are rost sa mai stergi cu CCleaner. Eu personal intru tot timpul in modul Incognito cand vreau sa verific ranking-uri si sa fiu sigur ca nu-mi intoarce rezultate personalizate.
Mai obisnuiam si eu sa-mi fac click-uri de site-urile mele care stateau mai slabut pe google, dar nu mi-am dat seama daca urca de la asta sau de la link-uri, asa ca incet incet am abandonat ideea. Daca intr-adevar conteaza, as putea da singur click-uri, am gasit si eu cateva VPN-uri free cu IP de SUA, doar ca nu stiu daca e chiar asa important.
Signatura lipsa