Pagina 16 din 20 PrimulPrimul ... 61415161718 ... UltimulUltimul
Rezultate 151 la 160 din 195

Subiect: Cei mai simpli pași pentru a ajunge in prima pagina Google / cum anulezi penalizarile

evolution este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    29th October 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    997
    Putere Rep
    40

Implicit

Interesant Apex, voi incerca si eu.

O intrebare tehnica mai mult pentru cine se pricepe.
    Google poate sa ia si mac-ul calculatorului, sau vreo alta modalitate de a identifica ca requesturile vin de pe acelasi pc de fapt, chiar daca utilizezi proxy? (curat tot cu CCleaner sa presupunem).

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

@apex faci niste confuzii uriase, sunt tehnici complet diferite ce vizeaza parti diferite ale algoritmului
    tehnica lui CDK urmareste doua aspecte cresterea brandului (aspect care cantareste mai puternic in google in ultimul timp) si aparitia in google sugest dupa cuvantul cheie a numelui domeniului si astfel unii sa ajunga din greseala si pe site-ul lui

In schimb tehnica ta a se refera la cu totul altceva, tehnica ta presupune sa ii dea de inteles lui google ca pentru a gasi ceea ce il intereseaza utilizatorul trebuie sa ajunga la site-ul tau, care are un bouncerate si un time on site mai mare decat al concurentei si astfel sa ii dea o pozitie mai buna, astfel tu ii spui ca site-ul tau este de calitate si vizitatorii au fost multumiti.

@Apex tu ai facut testul sau doar vreu sa iti dai si tu importanta pe aici
    Sau facut teste aici pe seopedia cu ceva timp in urma si nu prea au iesit rezultate pozitive (nu mai gasesc link-ul)
    Ceea ce spui tu scartie, pentru ca cautari de pe 10 ip-uri inseamna mult prea putin ca sa conteze pe com
    Te rog sa ne convingi

@All inainte de a crede tot ce spune cineva mai si ganditi un pic, corelati ce ati citit ce aqti experimentat si faceti si un exerctiu de gandire
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Apex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Citat Postat în original de evolution Vezi Post
    Google poate sa ia si mac-ul calculatorului, sau vreo alta modalitate de a identifica ca requesturile vin de pe acelasi pc de fapt, chiar daca utilizezi proxy?
    stai fara grija, MAC-ul nu se transmite niciodata pe internet, este vizibil doar in LAN.. si chiar daca nu era asa, MAC-ul poate fi clonat. In orice caz, nici un site pe care il accesezi nu iti poate afla MAC-ul, nici chiar Google

Google poate afla insa rezolutia ecranului, tipul de browser, sistemul de operare folosit etc. In cazul in care utilizezi metoda pe care ti-am spus-o, aceste date ramand neschimbate, VPN-ul modifica doar IP-ul. Totusi, asta nu inseamna ca nu exista posibilitatea ca 10 Ip-uri diferite sa transmita exact aceleasi date catre Google (rezolutia ecranului, tipul de browser, sistemul de operare folosit etc.). Prin urmare, Google nu poate trage concluzia ca este vorba despre unul si acelasi vizitator. Pentru mai multa siguranta insa, ar fi indicat sa mai ai si ceva trafic pe site, in afara de asta generat artificial pentru ca altfel ar putea sa se aprinda un beculet pe undeva.

Si nu abuza de metoda asta. Eu am folosit-o maxim 2-3 saptamani, pana cand am ajuns pe pozitia in care primeam trafic natural. De aici totul depinde de site, daca userii il gasesc interesant, Google stie asta si il mentine acolo. Dar daca vizitatorii parasesc siteul dupa 2 secunde, e doar o chestiune de timp pana cand iti vei pierde locul castigat.

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Un substitut pentru cele 10 linkuri de pe index poate fi sa zicem... 50 de linkuri din comentarii (comentariul postat sa fie defapt 2-3 fraze relevante pt siteul tau in care sa iti inserezi keywordul) cu PR5+ ?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Bukum Vezi Post
    Un substitut pentru cele 10 linkuri de pe index poate fi sa zicem... 50 de linkuri din comentarii (comentariul postat sa fie defapt 2-3 fraze relevante pt siteul tau in care sa iti inserezi keywordul) cu PR5+ ?
    Nu se echivaleaza 10 link-uri in comentarii cu un link in continut editorial
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

lovelife, de ce fac confuzii? Ma faci sa rad. Se pare ca nu esti deloc atent la detalii, probabil asta e si motivul pentru care castigi 30$/luna din online. Eu am spus "o metoda similara", e asa greu de priceput pentru tine? Ce inseamna asta de fapt? Ca metoda descrisa de mine NU este identica cu a lui CDK, dar, in mod similar, urmareste sa imbunatateasca pozitia in Google, in cazul de fata, dupa anumite cuvinte cheie. Tot in mod similar, metoda descrisa de mine functioneaza doar in cazul in care exista clickuri pe rezultatele cautarii. E chiar asa de greu de priceput? Eu inteleg cat de mic sunt, doar am 0 reputatie pe acest forum, dar asta nu spune nimic despre experienta mea in online. Nu am nevoie sa-mi dau importanta pe aici, dar tu spui asta probabil doar ca sa te afli in treaba.

Daca nu esti convins de utilitatea metodei, de ce nu experimentezi? in loc sa pui etichete.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Apex Vezi Post
    lovelife, de ce fac confuzii? Ma faci sa rad. Se pare ca nu esti deloc atent la detalii, probabil asta e si motivul pentru care castigi 30$/luna din online. Eu am spus "o metoda similara", e asa greu de priceput pentru tine? Ce inseamna asta de fapt? Ca metoda descrisa de mine NU este identica cu a lui CDK, dar, in mod similar, urmareste sa imbunatateasca pozitia in Google, in cazul de fata, dupa anumite cuvinte cheie. Tot in mod similar, metoda descrisa de mine functioneaza doar in cazul in care exista clickuri pe rezultatele cautarii. E chiar asa de greu de priceput? Eu inteleg cat de mic sunt, doar am 0 reputatie pe acest forum, dar asta nu spune nimic despre experienta mea in online. Nu am nevoie sa-mi dau importanta pe aici, dar tu spui asta probabil doar ca sa te afli in treaba.

Daca nu esti convins de utilitatea metodei, de ce nu experimentezi? in loc sa pui etichete.
    Chiar asa, lovelife, de ce postezi aiurea? Testeaza inainte si dupa aduci cateva dovezi, le compari cu cele ale lui Apex, si poti decide daca e ok sau nu.

Daca vrei sa ramai la 30$/luna, treaba ta, dar lasa-i pe altii, care vor mai mult sa involueze.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

7 out of 8 members found this post helpful.

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Chiar asa, lovelife, de ce postezi aiurea? Testeaza inainte si dupa aduci cateva dovezi, le compari cu cele ale lui Apex, si poti decide daca e ok sau nu.

Daca vrei sa ramai la 30$/luna, treaba ta, dar lasa-i pe altii, care vor mai mult sa involueze.
    stiu ca trolezi prietene, de altfel am sesizat comentariile tale hazlii de pe acest forum..ma distrez, ce sa spun...imi pare bine ca exista astfel de membri aici. Chestia cu 30$ este doar un raspuns la obiect pentru importanta pe care tot mi-o dau pe acest forum asa ca te obosesti degeaba. Aaaa, uitasem...eu sunt junior si trebuie sa fiu tratat ca atare...aha, am inteles.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@Apex

Legat de CCleaner, care-i rostul sa stergi toate chestiile alea, nu-i la fel daca intri in browser in modul Privat? Gen CTRL + SHIFT + N pt chrome, for exemplu, sau CTRL + SHIFT + P pt firefox si IE?

Intreb pt ca practic, in modul Incognito, sau cum ii zice, nu se tine cont de cookie-urile pe care le aveai deja, nu se pastreaza cookie-uri de la vizitele facute in modul Incognito.. deci nu cred ca are rost sa mai stergi cu CCleaner. Eu personal intru tot timpul in modul Incognito cand vreau sa verific ranking-uri si sa fiu sigur ca nu-mi intoarce rezultate personalizate.

Mai obisnuiam si eu sa-mi fac click-uri de site-urile mele care stateau mai slabut pe google, dar nu mi-am dat seama daca urca de la asta sau de la link-uri, asa ca incet incet am abandonat ideea. Daca intr-adevar conteaza, as putea da singur click-uri, am gasit si eu cateva VPN-uri free cu IP de SUA, doar ca nu stiu daca e chiar asa important.
    Signatura lipsa

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    8th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Vârstă
    40
    Posturi
    72
    Putere Rep
    24

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Apex

Legat de CCleaner, care-i rostul sa stergi toate chestiile alea, nu-i la fel daca intri in browser in modul Privat? Gen CTRL + SHIFT + N pt chrome, for exemplu, sau CTRL + SHIFT + P pt firefox si IE?

Intreb pt ca practic, in modul Incognito, sau cum ii zice, nu se tine cont de cookie-urile pe care le aveai deja, nu se pastreaza cookie-uri de la vizitele facute in modul Incognito.. deci nu cred ca are rost sa mai stergi cu CCleaner. Eu personal intru tot timpul in modul Incognito cand vreau sa verific ranking-uri si sa fiu sigur ca nu-mi intoarce rezultate personalizate.

Mai obisnuiam si eu sa-mi fac click-uri de site-urile mele care stateau mai slabut pe google, dar nu mi-am dat seama daca urca de la asta sau de la link-uri, asa ca incet incet am abandonat ideea. Daca intr-adevar conteaza, as putea da singur click-uri, am gasit si eu cateva VPN-uri free cu IP de SUA, doar ca nu stiu daca e chiar asa important.
    tymbark, perfect adevarat ce ai spus. Daca navighezi in modul privat, clar nu mai e nevoie de CCleaner. Da, e ok si asa, atat timp cat nu lasi urme care ar permite sistemului Google sa te identifice. Eu am spus metoda cu CCleaner pentru ca pe asta am folosit-o, din pura obisnuinta. Bine, poate si pentru faptul ca imi confera o anumita siguranta cand stiu ca am sters eu toate datele, ca sa zic asa.

cum am spus si anterior, metoda asta functioneaza pentru mine, iar una din nise este chiar "web hosting", pe .com. Oare nu e cam suprasaturata piata pe nisa asta? si totusi functioneaza. Desigur, pentru cuvinte cheie ca "web hosting" nu ai nici o sansa, never, dar exista sute/mii de combinatii de cuvinte posibile care aduc trafic organic pe site, si care chiar convertesc. In fine, nu vreau sa insist pentru ca pe urma lumea vrea dovezi concrete, sau mai stiu eu ce, poate chiar sa postez aici o lista cu siteurile mele. sa fim seriosi...

off: o eroare necunoscuta ma impiedica sa folosesc simbolul [at]

Pagina 16 din 20 PrimulPrimul ... 61415161718 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Prima pagina la Google cu numai 30 linkuri
    De stefaniavoiku în forumul Link Building
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 31st March 2012, 21:59
  2. Negocieri: prima pagina in google
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th February 2011, 09:29
  3. cum aduci un site pe prima pagina in google
    De daniweb în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 19th June 2009, 01:47
  4. Disparitie prima pagina din indexul Google
    De mobshop în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th February 2007, 08:27
  5. Caderi de pe prima pagina de la Google
    De dary5ro în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 11th December 2006, 19:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.