Urăsc când trebuie să revin în unele locuri chiar dacă nu aș mai fi vrut să fac asta, dar cu trollingul finuț al lui Tom și percepția greșită a lui Dan sunt nevoit să fac mici completări. Nu de alta, dar deja domnii respectivi dau informații care nu au treabă cu ce am zis eu.

Tom a zis așa: Linkurile. Cat costa cele 10 linkuri x4 x3...
Iar Dan a zis: 10 x 4 x 3 = 120 de links, construite corect.

Ceea ce am zis eu: Maxim 2 pe zi, maxim 10 în total. Adică în maxim 5 zile x 2 linkuri pe zi = 10 linkuri. După care nu mai trebuie să vă atingeți de nimic la partea de backlinkuri. Per total TOATE backlinkurile sunt maxim 10. Nu 120, nu 11. 10 maxim. Primul link trebuie să aibă pr minim 5. Celelalte minim pr 3. Primul link poate fi scos definitiv după 1 lună jumate. În clipa în care domeniul ajunge pe prima pagină Google pe kw respectiv e problema fiecăruia cum îl crește până la primele poziții.

Dan și Tom au chef de glume, sau nu au înțeles efectiv ce am zis și au omis să mă întrebe atunci când puteau.

Și dacă tot sunt aici nu mă pot abține să nu îi transmit lui Mircea Popescu că o ia pe arătură fără rost. Așa că o să punctez ceva extrem de evident. Tot comentezi că postul meu e pus la categoria pentru începători și că începătorii vor învăța să spargă site-uri cu pr >6 ca să pună linkuri (de parcă ar fi așa de simplu). În fine. Ia treci puțin în vizită te rog pe la categoria Google de aici de pe Seopedia și caută în partea de jos a paginii. E mutat topicul de un moderator la categoria subiecte începători, sau nu?

Da, într-adevăr am exagerat cu unele jigniri. Scuze Nichita. E curtea voastră și sunt regulile voastre. Uneori uit asta când sunt în vizită prin alte comunități. Încerc să schimb asta la mine dar uneori uit pur și simplu. Mama ei de obișnuință. Încă o dată sincere scuze.

Gata. V-am lăsat. Distracție plăcută.