29th April 2012, 22:21
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Maskatu
Pentru cei (din ce in ce mai putini) care inca mai cred si sustin ca inscrierea in directoare este benefica si poate urca/sustine un site in pozitii de top(inteleg opinia subiectiva a celor care detin un astfel de director), propun un mic exercitiu de imaginatie. Cum ar fi ca Google sa recomande folosirea directoarelor, pentru a ajuta site-urile sa urce in clasament? Cum ar suna asta in 2012 ? Credeti ca ar fi posibil? Daca raspunsul este nu, ce masuri credeti ca va lua impotriva site-urilor care folosesc astfel de tactici clare de manipulare a rezultatelor?
Si acum, lovitura de gratie: credeti ca Google va aprecia aceste linkuri ca fiind absolut naturale, in contextul atentionarilor gen unnatural links?
Din proprie experienta spun ca directoarele inca conteaza. Ca exemplu, am dat drumul acum vreo 2 luni la 3 site-uri cu domeniu exact match, site-uri pe care le-am inscris treptat in vreo 250 de directoare si au cateva link-uri pe niste site-uri de anunturi.
N-am facut nimic altceva si sunt pe prima pagina cu toate 3 site-urile, iar unul este pe o cautare cu concurenta mare.
Colac peste pupaza, am urcat 2-3 pozitii in ultima saptamana.