29th April 2012, 20:52
2 out of 3 members found this post helpful.
Asta cu overoptimization si negative
seo mi se pare un mare ... bullsh!t.
Nu cred ca Google te penalizeaza pentru ca ai prea multe linkuri. Atata timp cat siteul are ceva vechime, e de calitate, ai ceva link-uri de calitate, bounce rate si timpul pe site au valori decente, eu zic ca poti sa dai in site cu jpemii de linkuri spammy si nu te va penaliza nici naiba (de scazut s-ar putea sa scada o pozitie sau doua, dar nu cred ca poate fi exlcus din cautare).
Din pacate overoptimization si negative seo sunt o realitate, am un site curat, cu link-uri putine si de calitate, si cineva fara acordul meu mi-a pus un link site-wide pe un site ilegal (imi trimisese email sa pun si eu la schimb lonk reciproc dar am refuzat) si a fost penalizat, 3 pozitii pe main page si 3-10 pagini pe caturarile din paginile secundare
Am convingerea ca nimeni nu face un director web doar ca sa ajute alte site-uri...Nu suna romaneste Macar pentru reclame sau link back...Si eu am avut director web dar l-am vandut cand nu l-am mai considerat productiv.
Dca tu nu ai capacitatea de a oferi ceva gratuit, nu inseamna ca toti romanii sunt la fel. Am facut acum 6 ani acest director doar ca era la moda, si vroiam sa imi promovez si eu mai usor propriile site-uri.
A fost penalizare pentru ca au fost declasate masiv si paginile secundare catre care nu exista link extern, si nici overoptimization
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama