Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
Ceva detalii legate de acest update.

Cutts specifically noted that websites likely to lose rankings are those that practice keyword stuffing and sites that have “unusual linking patterns,” such as links from spun content with anchor text that is completely unrelated to the actual on-page content.

New Google Search Algorithm Update Targets Web Spam - Search Engine Watch (#SEW)
Yup, ar fi fost bine sa fie asa, dar ce cauta bestwebhosting.com pe locul 5 la cautarea Google daca are de 70 de ori in pagina acelasi text "web hosting"

+ iar la faza cu linkurile care nu au legatura cu ce e pe pagina ma indoiesc ca toti care au fost penalizati au ancore gen "buy cars" catre pagini cu adidasi.

E clar ca are buguri enorme acest update si le observ si eu la fiecare cautare pe care o fac pe site-urile din nisele mele, site-uri aparute in locul celor vechi, dar au 3 articole amarate, 4 poze fara text samd.

Cred ca cineva de la google a setat true in loc de false sau au inlocuit ceva gresit intr-o functie. Catalin, eu raman la parerea mea, ca ceea ce face google e praf in ochi pentru a ne tine ocupati in timp ce ei fac adevaratele manarii.