Pagina 10 din 20 PrimulPrimul ... 89101112 ... UltimulUltimul
Rezultate 91 la 100 din 195

Subiect: Cei mai simpli pași pentru a ajunge in prima pagina Google / cum anulezi penalizarile

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

8 out of 8 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de CDK Vezi Post
    Nu sunt retele. Sunt domenii la ale caror servere am acces. În termeni profani se numește... hacking?
    Am inteles. Deci tu esti unul dintre cretinoizii care sparg site-urile oamenilor si insereaza linkuri catre propriile site-uri. Asa SEO mai zic si eu. Din cauza unora ca tine, mii de siteuri la care s-a muncit (facute fara furt) sunt busite si penalizate de Google.

Ar trebui sa faci un tutorial despre asta: cum sa spargi un site si sa iti pui linkul acolo, ca un "jmeker" adevarat, ce zici?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

@Nichita el administreaza servere si acolo sunt doar siteuri importante cu PR>6 (institutii de stat sau facultati ) . Asta nu e hacking , e magarie

E mare profesor care anuleaza penalizari.... Pai normal ca le anulezi, cand ai linkuri de calitate , in rest ai debitat lucruri fara logica si sa fara sa ai idee de ce se intampla asta
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

duplicate hacking
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

Wrong thread ....^&*$%#$^%#&*^

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    @Nichita el administreaza servere si acolo sunt doar siteuri importante cu PR>6 (institutii de stat sau facultati ) . Asta nu e hacking , e magarie
    E posibil si asta, dar e doar o supozitie.

Hackingul e altceva. Vezi jocurile.us, post pe forum.

Eu zic ca esti offtopic. Lasa lumea sa intrebe lucruri despre seo, si serp, nu-ti mai da tu cu parerea despre hacking.

Off: Magarii fac si eu, te deranjeaza?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Off: Magarii fac si eu, te deranjeaza?
    Tom si eu , dar nu ma laud
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

CDK
    CDK este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Vârstă
    43
    Posturi
    94
    Putere Rep
    35

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Am inteles. Deci tu esti unul dintre cretinoizii care sparg site-urile oamenilor si insereaza linkuri catre propriile site-uri. Asa SEO mai zic si eu. Din cauza unora ca tine, mii de siteuri la care s-a muncit (facute fara furt) sunt busite si penalizate de Google.
    Vezi tu.... Asta e o concepție extrem de greșită pe care o au multe persoane. Nu poți strica o resursă utilă decât dacă ești un cocalar retardat. Ți se pare din toate discuțiile de aici că sunt cocalar sau retardat? Nu este penalizat nici un site pe care pun linkurile. Dacă citeai tot ce s-a discutat ai fi aflat și de ce. Linkurile nu stau acolo prea mult timp. Rămân doar unele aflate în diferite articole sau puse pe site-uri părăsite de peste 1 an. Nu îndreaptă către site-uri de pharma sau către nișe care atrag penalizări. Un link pus o lună de zile pe un site cu pr 6 sau mai mare nu are cum să atragă penalzări pentru acel site. Nu penalizează nimeni un site de genul ăsta cu una cu două, mai ales în maxim 90 de zile. Te invit să iei întreg topicul de la capăt.

Ar trebui sa faci un tutorial despre asta: cum sa spargi un site si sa iti pui linkul acolo, ca un "jmeker" adevarat, ce zici?
    Hai să îți explic ceva în termeni mai amabili decât cei pe care-i folosești tu. De fapt mă adresez întregii comunități, pentru că Seopedia este o comunitate, nu un site unde doar moderatorii au dreptul să decidă ce informații sunt utile sau nu pentru forum.

În ziua de azi concurența voastră cea mai nenorocită pe seo sunt oamenii ca mine. O știu foarte bine și o știi și tu. Dacă toată lumea era corectă în domeniul ăsta nu apelam nici eu la metodele neortodoxe. Nu puteți bate așa ceva prin mijloacele voastre pentru că a face rost de toate resursele, să testați și apoi să adaptați din mers metodele, o să vă ia extrem de mult timp și poate fi foarte costisitor. Până reușiți să faceți teste din care să trageți concluzii trec luni de zile și deja ceva se schimbă la metodele de promovare seo. Cu ce rămâneți? Cu bani pierduți și timp irosit, eventual și cu niște domenii care ajung să primească doar 5% din traficul concurenței. Și apare unul ca mine sătul să vadă oamenii cum se învârt în jurul cozii și le dă niște sfaturi despre niște metode testate și care funcționează cu succes. Toate metodele respective sunt testate prin blackhat, dar se pot aplica identic prin metodele clasice whitehat. Ce îi costă pe membrii comunității să testeze ce au citit aici? Un domeniu nou și în cel mai rău caz să dea câțiva euro pentru niște backlinkuri mai de doamne ajută, pe care probabil tot de la ceilalți membrii ai comunității le vor cumpăra. Mie mi se pare o afacere a dracului de bună să stai și să primești mură în gură toate informațiile de care ai nevoie și să fii scutit de research și pierderi financiare. Dacă sfaturile mele îi vor ajuta așa cum garantez eu că o vor face, toată lumea e mulțumită. Dacă se vor învârti în jurul cozii pe seopedia și nu vor găsi nimic care să îi ajute cu adevărat vor ajunge pe forumurile blackhat din afară, pentru că nimeni nu e aici din plictiseală, toată lumea vrea să obțină rezultate. Vor da bani pentru e-book-uri de rahat, vor cumpăra servicii de backlink-uri de rahat, vor testa metode de rahat și rezultatul final vor fi iarăși timpul pierdut și bani aruncați pe geam, eventual și niște domenii penalizate grav.

Acum nichita spune-mi și mie cât de normal este să îi sari la gât unei persoane care îți împărtășește gratis niște metode simple care în mod normal sunt făcute publice de-abia după ce nu mai funcționează, uneori nici măcar atunci? Văd că oamenii din comunitatea voastră cer mai multe detalii, deci informația prezintă interes. Profită și tu la un loc cu ei sau măcar lasă-i pe ei să mai adauge niște informații utile la bagajul de informații pe care deja îl au. După cum am spus zilele trecute, nu o să stau prea mult pe aici. Nu mă interesează dacă primesc ban sau rating-uri proaste pentru că, repet, nu am venit să vă cer sfaturi sau să vă vând ceva, am venit să dau o mână de ajutor. Între timp unii vin în discuții cu o aversitate mare față de mine, uitând că unele dintre informațiile pe care le dau aici nu se sharuiesc nici măcar pe bani. După cum bine vezi nichita, încerc pe cât de mult posibil să evit discuțiile ce contravin regulamentului și mă adresez cu respect fiecărui membru al comunității, chiar dacă mi se adresează ca un bădaran.

Eu zic așa. Ori mă lași să le răspund liniștit membrilor comunității Seopedia, ori îmi razi contul și mă întorc la treburile mele. Dar te rog, tratează-mă cu respectul pe care vi-l acord și eu vouă pentru că nu ne tragem de șireturi. Mulțumesc.

Ție Avram nu am ce să-ți zic. Dacă ai vreun argument în defavoarea celor spuse de mine vreau să îl văd adus în discuție. Îți garantez că îl pot demonta imediat. Dar scutește-mă cu trollingul ăsta bădăran și de datul cu presupusul, că sunt sătul de vorbele goale demne de discuții în fața curților din Ferentari.
    Ultima modificare făcută de CDK; 3rd July 2013 la 17:59.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

@CDK:

Nu uita, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.

CDK
    CDK este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Vârstă
    43
    Posturi
    94
    Putere Rep
    35

Implicit

O știu din experiență. Din păcate...

inSecure este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    2nd December 2007
    Posturi
    612
    Putere Rep
    39

Implicit

CDK pari un baiat inteligent asa ca as vrea sa te intreb, cum reusesti sa blochezi site-urile gen ahrefs, majesticseo etc..sa faca scraping pe site-urile de unde primest link.
    Merge doar cu robots.txt sau ai si IP-urile lor blocate? (ma gandesc ca nu vrei sa iti afle concurenta backlink-urile)

Daca da, poti sa dai un paste la cum arata robots.txt ? Rewrite merge ok?
    Ex:
    Pseudocod:
    If HTTP user agent== ahfresbot
    then block
    Hmm..ar merge o lada de bere

Pagina 10 din 20 PrimulPrimul ... 89101112 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Prima pagina la Google cu numai 30 linkuri
    De stefaniavoiku în forumul Link Building
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 31st March 2012, 21:59
  2. Negocieri: prima pagina in google
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th February 2011, 09:29
  3. cum aduci un site pe prima pagina in google
    De daniweb în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 19th June 2009, 01:47
  4. Disparitie prima pagina din indexul Google
    De mobshop în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th February 2007, 08:27
  5. Caderi de pe prima pagina de la Google
    De dary5ro în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 11th December 2006, 19:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.