Pagina 2 din 20 PrimulPrimul 123412 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 195

Subiect: Cei mai simpli pași pentru a ajunge in prima pagina Google / cum anulezi penalizarile

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Cum ai ajuns la acele concluzii?
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

@CDK, desi partial sunt deacord cu tine, consider ca ar trebui totusi sa pui o bulina rosie cu avertismentul ca anumite tehnici din cele exemplificate de tine se folosesc pe riscul fiecaruia. Nu stiu daca este etic, de exemplu sa folosesti sql injection, caci probabil de asta vorbesti, promovand siteul unui client.

Marea majoritate a acestor tehnici merg pe domenii de tipul hit and run. Posibilitatea de a te trezi cu o penalizare este extrem de ridicata. Iti dai seama ca pe o nisa aglomerata, unde probabil isi desfasoara activitatea destui seo valorosi, se lasa cu reporturi la greu, pentru ca tehnicile interzise de tos-ul google sunt relativ usor de depistat de un ochi format.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

CDK
    CDK este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Vârstă
    43
    Posturi
    94
    Putere Rep
    35

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu e sql injection E irelevant să discutăm despre alt gen de skilluri în topicul ăsta zic eu, mai ales că astfel de discuții sunt interzise pe aici.

Popa Flavian mereu am făcut seo doar pe domenii noi. Teoretic ar trebui să funcționeze, practic sunt sigur că deja ai aplicat alte metode pentru seo ce ar putea anula tutorialul meu.

Aștept întrebări din partea voastră referitoare la postul principal. Dacă cineva are în continuare îndoieli asupra capacităților mele, e rugat să nu strice postul și să îl roage pe krumel să îmi dea un pm. Lui îi voi spune cine sunt și cred că îi va fi de ajuns ca să vă confirme că niciodată nu vorbesc doar ca să mă aflu în treabă. Așa cred că vom rezolva discuțiile offtopic și putem purta o discuție constructivă, care mie îmi va ocupa timpul mult prea liber, iar pe voi vă poate scuti de zeci de teste.

l.e. - roby eu nu îndemn pe nimeni să facă așa ceva. Ceea ce contează este primul articol. Acolo nu învăț pe nimeni cum să facă ceva ilegal. 10 linkuri bune pot fi ușor la dispoziția oricui dacă plătește la un serviciu legal sau are prieteni cu site-uri văzute bine de google. Nu vreau să degenereze discuția înspre hacking. E problema mea cum fac rost de linkuri, așa cum e problema fiecăruia cum poate face rost de linkuri.

Antonio fii mai specific te rog.

Popa Flavian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Brăila
    Posturi
    336
    Putere Rep
    29

Implicit

Din cate am inteles eu, primul link nu trebuie sa fie sitewide dar trebuie sa fie pe o pagina cu PR =>5, nu? Adica advertorial/guestpost, nu?

adriant este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    117
    Putere Rep
    26

Implicit

testele tale sunt, din cate inteleg, pe nise adult?
    ai testat si pe romania?
    daca renunti la google analytics, adwords, cum poti verifica cuvintele cheie prin care esti gasit de utilizatori? sa presupunem ca nu esti foarte sigur ca, cu ajutorul google trends ai identificat toate cuvintele cheie care iti maximizeaza sansele...
    tot din cate inteleg... tu recomanzi un fel de blackseo cu scripturi de cloaking?

recomanzi de asemenea sa treci, de ex, in articole, sau fb, twitter, link google ce contine cautarea kw+numesite.ro sau kw+brand...? in ce masura te ajuta?
    Recomand cel mai frumos magazin online de cosuri Craciun din Romania. Alege GourmetGift cand vrei sa oferi cadouri.

CDK
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Vârstă
    43
    Posturi
    94
    Putere Rep
    35

Implicit

Flavian da. Doar că guest post sau advertorial înseamnă că linkul tău va fi într-un articol, articolul este înlocuit de articole mai noi, iar tu automat îți pierzi poziția de pe index în câteva zile. Ce am uitat să precizez în primul articol este că linkurile în footer dăunează mult. Deci nu o face dacă ți se oferă ocazia.

adriant nu doar pe adult. Eu doar ma axez pe monetizarea de pe adult pentru că e o nișă cu plăți uriașe pentru afiliați. În același timp pe seo, adult înseamnă competiție uriașă, greu de monetizat dacă nu ai rezultate extrem de bune. Asta spune multe despre puterea unei asemenea metode ca cea din primul articol.

Dacă renunți la analytics poți folosi orice serviciu web asemănător. Statisticile oferite de analytics sunt inutile dacă întotdeauna rankezi pe primele locuri. Traficul îl vei vedea și în alte servicii de statistici. Keywords nu au mare legătură cu ce îți oferă analytics, au legătură cu capacitatea ta de a face research pe nișă.

Eu folosesc blackseo pentru a îmi ușura munca la început după care renunț la linkurile respective și site-ul crește natural pentru că ofer și calitate. E mai simplu să pun 2 luni un link pe site-urile din listele mele către un domeniu nou, decât să caut ca bezmeticul un proprietar de site care să îmi vândă un link pe index. Dar uite, voi sunteți o comunitate formată în proporție mare din webmasteri mici și mari. Dacă ați colabora între voi pentru linkurile necesare fără a da în link farming, atunci problemele voastre cu algoritmii dispar.

Referitor la cloaking, singurul motiv pentru care m-am apucat de seo a fost faptul că îmi place să creez cloakingul perfect. La google pot spune că a fost cel mai simplu. Adevărata valoare a unuia ca mine se vede în schimb la alte surse de trafic unde trebuie să ascunzi linkurile tale atât de bine încât să poată trece peste orice verificare manuală făcută de oameni pricepuți care ar pierde și săptămâni întregi pentru a da de tine.

Nu am folosit niciodată rețele sociale. E prea multă bătaie de cap, prea multe schimbări. Nu pot da sfaturi momentan în cazul rețelelor sociale.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Citat Postat în original de CDK Vezi Post
    Dar uite, voi sunteți o comunitate formată în proporție mare din webmasteri mici și mari. Dacă ați colabora între voi pentru linkurile necesare fără a da în link farming, atunci problemele voastre cu algoritmii dispar.
    Subscriu 100%. De s-ar intelege bine asta in comunitate.

Dar cred ca exista si teama, mai ales daca ai un site la care ai muncit mai mult timp, nu prea iti vina sa-i dai link lui Y si lui Z. Ceva gen: "Frate de comunitate imi esti, dar nu stiu daca nu te apuci de blackhat next si ma tragi si pe mine in jos."

Original post: Subscriu in cea mai mare parte, dupa parerea mea omul stie despre ce vorbeste; imi pare a fi informatie din testari proprii si nu citita undeva. Corespunde cu multe din informatiile mele.

Dincolo de asta, desigur, ramane si loc de discutie - nicio metoda nu e 100% garantata in SEO, in toate situatiile.

Despre Social Media: Asta e un alt playground, dar atentie (zic asta pentru OP), va veni curand ziua in care cei care nu stiu sa joace si in acest playground nu vor avea acces in liga mare. Asa cum am aratat in alte postari, cand G continua sa indese content din G+ si Local in interfata, facand ca rezultatele organice sa ocupe din ce in ce mai putina suprafata, vrei nu vrei, nu te poti pune cu "tartorul".

Plus ca senzorii mei, in general orientati pe a mirosi pasul urmator, imi spun ca in momentul in care G+ va avea suficienta acoperire, Google va intari masiv factorul prezenta in G+ in algoritmul de ranking, cat si authorship si reviews locale si alte dracovenii de acest gen. DE ce? Simplu - mult mai multe ocazii de a vinde, nu doar Adwords. Google nu e prost, stie sa faca uz de market domination.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

In mare parte am si eu aceleasi opinii, la unele aspecte nu m-am gandit pana acum sau vad un pic diferit
    Căutați voi înșivă pe cuvantul cheie + domeniul sau brandul vostru. Faceți asta doar după ce ați șters tot conținutul din browser (cookies etc). Căutarea trebuie să vă afișeze domeniul vostru ca fiind primul rezultat organic.

Folosiți acea căutare ca și link pe care îl puteți promova, dar sub forma google.TLD/#sclient=psy-ab&q=KEYWORD+DORIT+DE+VOI+AICI+NUMEDOMENIU (cu http în față desigur, tld-ul google contează în funcție de țara pe care o targetați). E problema voastră cum promovați linkul. Nu trebuie sa fie iframe (oricum Google nu se va încărca în iframe), ci link de căutare vizibil, care să îi aducă măcar 10 click-uri pe zi domeniului vostru, din minim 300 de accesări ale paginii cu căutarea.

Faptul că această căutare are referrer este irelevant pentru Google.

Repetați procedeul o săptămână, zi de zi.
    Cum promovezi link-ul de branding? Poti sa imi dai cateva exemple? Eu ma gandesc la o solutie care sa fie OK de ceva timp

Tu cum ascunzi link-urile? eu am practicat o metoda in trecut si acum m-am dat seama ca nu prea mai este asa de eficienta
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Ionut D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th November 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    34
    Posturi
    348
    Putere Rep
    35

Implicit

Cand spui "cloakingul perfect" pe ce te bazezi, care este secretul ?
    Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .

CDK
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Vârstă
    43
    Posturi
    94
    Putere Rep
    35

Implicit

emm: vorbim totuși de companii uriașe care țin cont de costuri, de șansele de succes pe termen lung și de pierderile pe termen lung. Nu își vor permite să țină în picioare un proiect care nu are șanse de izbândă, nu pentru că nu au bani, ci pentru ca asta e regula de aur în Silicon Valley. Youtube a fost o excepție pentru că este un brand iubit de toată lumea și au putut merge pe minus ani buni până să îl monetizeze, dar G+ nu are lipici la utilizatori și nici nu va avea vreodată. Cifrele pe care le fac publice sunt shituri. Userul este la comun pe toate serviciile lor. Oricine poate activa profilul de G+ după care să îl lase în paragină și cam asta se întamplă de fapt cu profilele google.

lovelife: Metoda mea este dubioasă, dar ca metodă 100% legală pentru traficul pe pagina de căutare poți folosi un pop-up care să se activeze pe bază de click. Ca să fii liniștit poți folosi un redirect printr-un alt site. Exemplu: Dând click oriunde pe paginile siteului1 se deschide pop-up cu pagina site2/redirect.php. site2/redirect.php conține un meta redirect către pagina de google cu căutarea respectivă. De acolo totul depinde de vizitator dacă va da sau nu click pe linkul tău. În majoritatea cazurilor meta redirect returnează blank referrer, dar asta depinde de browserul vizitatorului. Nu uita că un script pop-up pe site-ul tău este văzut prost de google. Fă-i cloaking, ca scriptul să nu fie vizibil pentru roboței.
    Pop-up-ul trebuie să aibă dimensiuni care să-i permită vizitatorului curios să dea click pe linkul domeniului tău. În clipa în care utilizatorul dă click pe domeniul tău există șansa ca la următoarea căutare a acelui kw site-ul tău să se afle în primele rezultate care i se returnează, chiar dacă în realitate domeniul e poziționat pe pagina 5 la acea căutare. Cookies, cookies, cookies. Există servicii de blackhat seo care oferă ceva asemănător contra cost, dar folosind metoda mea împuști 2 iepuri dintr-un singur foc.

Despre cloaking tot ce îți pot spune este că nu am fost niciodată penalizat înainte de a ajunge pe prima pagină la căutarea pe un kw competitiv. După ce ajungi pe prima pagină va trebui să ai mare grijă la link building. Deci regula 5 e de aur

Ionut D: am explicat într-un post anterior ce înseamnă pentru mine cloakingul perfect.

Pagina 2 din 20 PrimulPrimul 123412 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Prima pagina la Google cu numai 30 linkuri
    De stefaniavoiku în forumul Link Building
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 31st March 2012, 21:59
  2. Negocieri: prima pagina in google
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th February 2011, 09:29
  3. cum aduci un site pe prima pagina in google
    De daniweb în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 19th June 2009, 01:47
  4. Disparitie prima pagina din indexul Google
    De mobshop în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 10th February 2007, 08:27
  5. Caderi de pe prima pagina de la Google
    De dary5ro în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 11th December 2006, 19:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.