2 out of 2 members found this post helpful.
Eu n-am inteles ceva din thread-ul asta: unde sunt dovezile? Ca asa pot si eu sa scriu teorii si ce am visat aseara despre "SEO".
Si legat de hacking: cum ar fi sa descoperi intr-o zi ca site-urile tale au cate un link pus de CDK sau mai rau au fost penalizate pentru asta.
Ce cauta discutia asta aici, pentru ca se vede clar ca boostul primit de site-uri este dat de linkurile puse prin hack, deci aici nu este SEO!
Du-te pe forumuri de black hat seo si hacking ori creati o sectiune speciala pentru discutii de genul asta.
Parca vad pe privat cum cer oamenii metode de spart serverele pentru a-si pune linkuri si ei ca sa creasca in google prin aceasta metoda revolutionara, dar stai, asta nu e tot, iti oferim BONUS si 3 metode de a nu fi prins de google, totul pe gratis, pentru ca sunt un om bun.
Legat de taguri: am taguri indexate care sunt pe pozitii foarte bune, important e sa ai o structura bine gandita si sa nu exagerezi cu ele.
Despre rel="me": ai facut 2 teste identice (acelasi site hack-uit, acelasi kw, 2 domenii noi, fara EMD) si ai vazut ca rel="me" este important? Fara el nu mai crestea site-ul?
LE: acum am vazut, este pus la sectiunea "Subiecte pentru incepatori"
asta trebuie sa invete incepatorii, asa se face SEO!
Ultima modificare făcută de Popescu Marian; 4th July 2013 la 09:32.
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
tymbark
Eu o sa incerc ce sugereaza el, dar bineinteles, voi cumpara link-urile, neavand site-uri cu
PR 6-7 si nici skill-uri de hacker-it.
Pai ce webmaster cu site autoritar (caci despre asta e vorba, nu despre PR) va accepta sa puna rel=me pe un link catre un site care nu-i apartine? Asa cum am spus mai sus, rel=me inseamna ceva foarte clar - ca ambele site-uri apartin aceluiasi proprietar si ca sunt legate intre ele. Tie, site-ul respectiv iti da maxim de autoritate. Dar cand faci o prostie, se afunda ambele site-uri. Ma rog, poate nu se afunda de tot, dar deja nu mai are autoritatea initiala.
Tu ai vinde un asemenea link? Daca proprietarul site-ului nu stie de rel=me, dar tu stii, se conidera o magarie din partea ta?
Deci tu cu cat ai vinde un asemenea link?
Trust, but verify.
Testat pe keywords ce returnează zeci de milioane de rezultate. Inclusiv gambling, inclusiv adult.
@Dane, ti s-ar parea de mirare ca un webmaster cu un website autoritar PR6-7 sa-ti puna linkuri "rel=me" spre niste websites adult? 
Eu cred ca va fi mai mult decat bucuros, in mod cert "n-o sa-i dauneze cu nimic". Asa cum "nu dauneaza" nici celor hackerite.
Totul despre IT&C, pe
Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
Diferenta exacta n-o sa afli niciodata, pentru ca exista si factorul "random", care ii face pe majoritatea sa ia decizii gresite si sa interpreteze eronat datele. De exemplu si PR-ul este un mod eronat de a interpreta datele. Sunt mult prea multi factori implicati ca sa conteze doar PR-ul.
OP ne povesteste de SEO, dar de fapt nu e SEO ci un fel de "brute force".
Ca exemplu - un mod sigur de a ajunge pe prima pagina este sa pui link sitewide cu rel=me pe nasa.gov.
Nu conteaza ca e EMD, nu conteaza ca promovezi biscuiti in Uzbekistan, vei fi in top. Din pacate nu poti cumpara sa face rost de un asemenea link, deci discutia e irelevanta. Crezi ca nasa.gov poate fi comparat cu alte site-uri doar pe baza PR-ului? Are PR8, sunt site-uri romanesti cu PR8. Sunt comparabile?
In concluzie - da, un link pe indexul unui site cu PR conteaza mai mult decat un link in comentariile aceluiasi site.
Cu cat mai mult? Nici Google nu-ti paote da un procent exact.
Trust, but verify.