Consider că Phoenix are dreptate chiar dacă a fost puțin bădaran și mănâncă litere. După cum am spus mai devreme putem discuta în cifre și resurse. Dacă mi-aș spune domeniile aș fi prea prost![]()
Așa că hai să vedem cifrele pe anii precedenți la unele dintre conturile mele de afiliere. Nu stau să fac screenshot-uri două ore pentru un Toma Necredinciosul. O fac pentru că discuția cu siguranță va degenera în conflict din cauza unor habarniști și ne vom abate de la scopul inițial al informației.
Unul dintre conturile Awempire pe care le-am folosit doar pentru SEO: nisa adult - statistici 2010-2011-2012 < Nu pot posta linkuri și imagini pentru că am cont nou așa că va trebui să folosesc niște artificii tehnice. Daca vrea cineva mai vechi să pună linkurile pe forum ar fi perfect.
Puneti domeniul pastebin inainte de /0LXH7dAJ pentru lista de linkuri către imagini.
+ cont gambling online pe care de-abia m-am apucat sa bag trafic in ultimele luni.
Puneti domeniul pastebin inainte de / Z0RjnY3p pentru link.
La resurse nu știu cum să arăt ceva. Sunt scripturi de cloaking pentru motoarele de căutare care funcționează cu anii fară a fi detectate și liste cu mii domenii ce au pr între 9 și n/a, la care am acces full.
Amuzant este ca în loc sa fiu întrebat cum am ajuns la acele concluzii, lumea cu site-uri penibile de joculețe preferă să se repeadă la gâtul meu. Nu e nimic, sunt obișnuit cu alții care fac mai urât de atât![]()

Răspunde cu citat